maanantai 1. joulukuuta 2014

95%




   Tämän päiväisen treenin perusteella sanoisin, että kevennyksen tarve on ainakin tuo 95 rosenttia. Lihakset kyllä varmasti jaksaisivat vielä vähän aikaa roikkua mukana leikeissä, mutta hermosto ei sillä juuri se jos jokin tuntuu ylirasittuneelta. Tänään "oireita" olivat muun muassa haluttomuus treenata kovaa, lopettamisen ajattelu jo sarjojen alkuvaiheessa, kipinän puuttuminen tekemisistä, "Mua sattuu jo valmiiksi"-tunteet sekä sellainen yleinen väsymys. Nämä on ihan oikeata tunteita itselläni enkä todellakaan keksi näitä vain jotta saisin tekstiä tähän Jumalan hylkäämään blogiin :D Tein tänään jopa vielä pidemmän kaavan mukaan alkulämmittelyt, mutta ei se paljoa loppujen lopuksi jeesannut kun kroppa vaan ei tahtonut syttyä taisteluun sitten millään. Tahtomattanikin olen päässäni pyöritelly ajatusta kevennyksestä jo nyt tovin ja ehkä jopa antanut aivoille signaalia, että ei tarvitse treenata niin kovaa, koska kroppa on jo valmiiksi lievässä ylirasitustilassa. Näistä huolimatta koitin tehdä parhaani ja puskea sitä kroppaa yli sen rajan mikä tänään oli asetettu, ja sainkin ihan jeesbox treenin aikaiseksi. Siis jos otetaan olosuhteet huomioon.

   Ihan normaalia prosessiahan tämä on liikuntaa määrätietoisesti harrastavilla ihmisillä eikä tästä kannata missään nimessä olla vihainen, surkea tai millään tavalla pettynyt. Nyt kun tämä tilanne on tunnistettu niin sitä lähdetään ratkaisemaan kevennyksen kautta. Tai lähdetään keskiviikosta alkaen, koska kahlaan vielä huomisen VOIMA-päivän läpi vaikka hermosto roikkuisi peräsuolesta ulkona. Kovin suuria odotuksia en kyllä etukäteen lataa huomiselle, koska nyt mennään taas jo melkeinpä perinteeksi muodostuneella kaavalla päivä läpi; herätys, työt, sali ja nukkumaan. Näin se vaan menee :/









Yläkroppa VOIMA 1 (8)

  • 1. Kulmasoutu   90kg   3x5
  • 2. Leuanveto VO   20-22,5kg   2x5-7
  • 3. Räkkileuat MO   24,5kg   2x8
  • 4. Penkkipunnerrus   90-95kg   3x3-5
  • 5. Dippi   37,5kg   2x6
  • 6. Pystypunnerrus kp   36kg   3x6
  • 7. Hauiskääntö mutkatangolla   43kg   3x6
  • 8. Skull Crusher mutkatangolla   40,5-43kg   3x6
  • 9. Coc   #1   3x6-10
80 minuuttia.


   Penkkipunnerruksessa rupesi ärsyttämään tämä nyhväys alle sadan kilon neuvolapainoissa joten otin jokaiseen sarjaan edellistä suuremmat painot. Tämän lisäksi kokeilin myös asteittain levenevää käsien asentoa, jotta löytäisin sen oman asennon nostaa vihdoin ja viimein. Omasta mielestäni tuo toisessa sarjassa nähty tuntui parhaimmalta asennolta.





And As Always.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti