torstai 11. joulukuuta 2014

Ei mitään uutta auringon alla




   Unirytmi heittää taas vaihteeksi totaalista häränpyllyä eikä todellakaan tarvitse edes miettiä meneekö nukkumaan ihmisten aikoihin vai ei, unta ei yksinkertaisesti tule. Eilen nukahdin siinä klo 04.00 maissa ja heräilin sekavana kello 14.00 aikoihin, todella rasittavaa tälläinen pelleily. Nyt on ollut hieman vapaata töistä ja se saa aika usein aikaan sen, että menetän kontrollin rytmin suhteen ja ilta-/yövalvomiset pääsevät valloilleen. Toisaalta olen muutenkin aina ollut todellinen iltayöihminen, jolle aamulla herääminen on suuri kirosana. Jos ei tarvitsisi töissä käydä niin eihän tässä olisi mitään ongelmaa! Huomenna olisi tehtävä treeni ennen iltavuoroa, joten sanomattakin selvää, että nykytilanteessa unet jäävät vähäisiksi tai jopa olemattomiksi...


   Todays training oli aika perus kauraa noin deloadin osalta. Mieli on kovasti jo tuossa ensi viikossa kun päästään keräämään lihaa kroppaan kunnon treeneillä! Periaatteessa jos olisin miesten mies niin voisin vetäistä tämän viikon pari viimeistä treeniä normaaleina hypertrofia-treeneinä, mutta ehkä se vaan on maltettava mielensä vielä hetkeksi ja ottaa kevennyksen loppukin tosissaan.

Selkä/Olkapäät KEVENNETTY 3 (9)

  • 1. Kulmasoutu (nopeusvoima)   62,5kg   6x3
  • 2. Räkkileuat   3x10
  • 3. Alatalja   50kg   3x10
  • 4. Incline DB Shrugs   13,5kg   2x15
  • 5. Ylätalja kapealla kahvalla   42,5kg   2x15
  • 6. Pystypunnerrus kp   21kg   3x10
  • 7. Pystysoutu tangolla   23,5-26kg   2x15
  • 8. Yhden käden sivuvipari kp   6kg   3x15
47 minuuttia.


   Yhdessä vaiheessa treeniä rupesin jo ajattelemaan ensi viikon selkätreenejä ja kuinka ne tulevat varmasti painamaan enemmän kuin tänään. Hieman jopa kauhistuin ja tulin surulliselle mielelle kunnes tajusin, että ei sen treenaamisen pidäkkään olla kevyttä! Jos se olisi aina kevyttä niin ei sitä kehitystäkään tulisi, sinne salille mennään taistelemaan ja tekemään kaikki voitava, että se paino liikkuu sen verran mitä etukäteen on suunniteltu. Ihan sama vaikka verta valuisi nenästä ja joka paikkaa särkisi niin sen painon täytyy liikkua! Tämän asenteen kun otan ensi viikolle niin ei ole mitään huolta etteikö kehitystä tulisi.




And as always.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti