tiistai 16. joulukuuta 2014

Tasaisen varmaa




   Kyllä se ero ennen ja jälkeen kevennyksen on vaan niin hemmetin suuri, että en epäile hetkeäkään etteikö deloadille olisi oma paikkansa (minun) treenimaailmassa. Tämänpäiväisessä treenissä huomasi mallikkaasti kuinka keho jaksaa ottaa paremmin treeniä vastaan, tekee yhteistyötä mielen kanssa ja muutenkin on sellainen pirteä olo. Homma toimi niin hyvin, että voin ihan huoletta heittää "Lissee levyy" tankoon ja painella vaan menemään!

   Esimerkiksi takakyykkyyn tuli +7,5 kiloa sarjapainoihin lisää ja muihin liikkeisiin myös hunajata sinne tänne! Sen kyllä myönnän, että takakyykyn toistot olisivat voineet olla aavistuksen syvempiä ja muutenkin formi paremmin kunnossa, toisaalta tämä huomio koskee vain viimeistä sarjaa jossa otin 130 kilolla viisi toistoa. Tästä taitaa olla enää noin 15 kiloa matkaa ennätys sarjapainoihin, joilla otin muistaakseni joskus 6x6. Ensi viikolla kyllä keskityn kyykyn osalta siihen, että teen syvempiä toistoja vaikka se merkitsisi sitä, että toistoja tulee vain se kolme.

   Treenin loppuun otin vielä "uutena" liikkeena hooveria aka lankkupitoa, jotta saisi hieman keskikropan pitoa parannettua. Pari sarjaa tunnustellen ja ensimmäinen ilman painoja kun taas toiseen otin 5 kilon limpun selkään, 60 sekunnin settejä molemmat. Täytyy kyllä miettiä uudelleen tämän liikkeen paikka, koska tuntui ainakin tänään, että ei jaksa keskittyminen välttämättä riittää noin treenin loppuvaihessa. Treenin keskivaiheille ehkäpä?







Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (10)

  • 1. Takakyykky  122,5-130kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   122,5-125kg   2x6-8
  • 3. Reisienojennukset istuen   61,25kg   2x8
  • 4. SJMV   120kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   145kg   2x8
  • 6. Pohkeet istuen   85kg   2x8
  • 7. Pohkeet Smithissä   114kg   3x8
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   66,25kg   3x6
  • 9. Hoover   0-5kg   2x60 sek

96 minuuttia.


   Parin viikon päästä (varmaankin?) on taas aika vaihtaa pääliikkeet päikseen niin rupesin jo hieman valmistautumaan sitä varten. Etukyykystä tahtoo tulla nopeasti mustelmia kroppaan tangon paikkeille niin otin tänään takakyykyn jälkeen pelkkää pitoa 100-120 kilolla etukyykky-asennossa. Saas nähdä onko huomenna kunnon mustelmat jo tulleet meikäläistä ilostuttamaan sillä sen verta hyvin tanko upposi kehoon! 




And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti