perjantai 19. joulukuuta 2014

Pakki sekaisin, ketjuja ja hypertrofiaa!




   Otinpa tänään ihan piruuttani kokeiluun salin vastaanotosta saamani Skipin Träningsaktivator 2.0 näytepussin. Ja olipa muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta..





   Tuote ei sekoittunut kunnolla veteen, maistui aivan karmealle, ei vaikuttanut piristävästi ja mikä "parasta" niin se pisti pakin AIVAN sekaisin. Siis aivan sekaisin! Kävin 3-4 kertaa koko treenisession aikana vessassa kakkosella ja voin sanoa, että ei ole kovin miellyttävä tunne kun meinaa tulla p*skat housuun hackkiä tehdessä! :D Joo tietysti viimeisenä mainittu on saattanut johtua jostain muustakin, mutta en mä oikeasti jaksa sitä uskoa. Mulla on aikamoinen teräsvatsa, joka ei kovin helpolla mene sekaisin nääs...








Alakroppa/Vatsat HYPERTROFIA 4 (10)

  • 1. Takakyykky (nopeusvoima)   60kg + 22 kiloa ketjuja   6x3
  • 2. Hack-kyykky   90kg   3x8
  • 3. Vipuvarsiprässi   245kg   2x12
  • 4. Reisienojennukset istuen   35kg   3x15
  • 5a. GHR   3x8
  • 5b. Voimapyörä seisten kevennetty   3x5
  • 6a. Reisienkoukistukset istuen   112,5kg   2x12
  • 6b. Vatsarutistus ylätaljassa   55kg   3x8
  • 7. SJMV syvältä   60kg   3x10
  • 8. Pohkeet istuen   62,5kg   3x15
  • 9. Pohkeet Smithissä   74kg   4x12

93 minuuttia.



   Pätevää settiä kaikenkaikkiaan, mutta silti tuli fiilis, että jotain jäi puuttumaan. En kyllä todellakaan keksi mitä, ehkä se mieli taas tekee temppujaan ja kroppa koittaa kaikin keinoin estää lihasten kasvun? Aivan kuten se on tehnyt jo viimeiset 24-vuotta.

   Tämä oli muuten se päivä kun ketjut tulivat mukaan treeneihin! Nopeusvoimaharjoitteluun ketjut + vetokumit sopivat kuin nyrkki silmään ja uskon saavani näistä pienistä avuista paljon hyötyä pitkässä juoksussa. Pientä säätämistä ja painojen hakemista tämä oli suurimmaksi osaksi tänään, mutta tälläistähän kaikki on aina alussa. Molemmille puolille piti säätää itse "ankkuriketju" siten, että itse "painoketju" ei nouse kokonaan kyykätessä ylös. Tarkoitus tässä on se, että kun nouset ylös niin ketjut nousevat samaan aikaan ja osaltaan vastustavat ylösnousemista. Jos ne nousevat liikaa ylös lattiasta ja jäävät roikkumaan niin ne ovat vain ekstra painoa, jolla ei sinänsä ole kovin suurta hyötyvaikutusta.

   Takareisille sekä vatsoille tein tänään liikepareja ja ainakin sellainen huomio nousi heti ilmoille, että meno ei ole ihan entisaikojen veroista :/ Voimapyörästäkin hävisi terävin terä (voiko näin sanoa?) kun alle teki glute ham raisea kahdeksan tehokkaan toiston verran.







   Muutama päivä sitten kaivoin muuten naftaliinista vanhat Zero Pointit kompressiosukkani, jotka ovat jostain käsittämättömästä syystä jääneet unholaan. Veikkaan, että nuo ovat aikoinaan jääneet hyllyyn pölyttymään sen takia, että niiden jalkaan laitto on yhtä helvettiä. Tai oli, nyt olen päässyt kärryille miten sukat saa helposti jalkaan! 

   Näitä aion jatkossa käyttää jalkatreenien jälkeen parin tunnin verran, jotta saadaan palautuminen muiden osatekijöiden lisäksi rullaamaan. KAIKKI mikä edistää näiden riisipohkeiden kasvamista niin olen valmis kokeilemaan! Paitsi synthol, horkka, implantit jne :D 




Änd Äs Ölways.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti