sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pientä pumpin metsästystä




   Pari viimeistä päivää on ollut taas vaihteeksi hieman haipakkaa menoa kun on ollut kaksi pitkää aamulla alkanutta työpäivää sekä molempina päivinä treenit vielä kaupan päälle. Molempina päivinä on ollut myös aivan kammottava väsymys koko työpäivän ajan ja vielä salille astuessakin olisi tehnyt mieli mennä mielummin nukkumaan ikiunta arkkuun kuin rehkimään lihasgrammoja salille.

   En silti vieläkään suostu valittamaan siitä, että 1. minulla on työpaikka ja 2. minulla on mahdollisuus käydä treenamassa. Tuolla on kuitenkin ties kuinka monta kaveria jonossa valmiina ottamaan meikäläisen työpaikan vastaan jos sellainen mahdollisuus suotaisiin + ajatelkaa niitä ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti pysty edes treenaamaan. Erilaiset vammat, elämäntilanteet, sairaudet, totaalinen ajanpuute jne.. Itse pidän sitä rikkautena, että pystyn treenaamaan.

   Loppupeleissä tuo pieni väsymys (no kyllä se oikeasti oli aika mojovaa väsymystä) ei pystynyt pitämään meikäläistä otteessaan vaan kun pääsin alkulämmittelyissä eteenpäin ja eteenpäin niin se maagisesti karisi tiehensä. Samalla tavalla kuin niiiiiiiiiin monesti aikaisemminkin. Siitä seuranneesta hyvästä fiiliksestä johtuen tein treenin aikana kaikkea pientä kivaa kuten extra sarjoja rinnalle, lyhyempiä sarjataukoja siellä täällä, pudotussarjaa käsille ja rest-pause-settejä kaikille tänään treenatuille lihasryhmille.

   En pysty sanoinkuvaamaan kuinka kipeänä hauikset ja forkut ovat tällä hetkellä! Hemmetin hieno fiilis, ei siitä vieläkään mihinkään vaan pääse. Aina yhtä mukavaa kun onnistuu tuhoamaan lihakset ja  siirtyä lihaskasvun toiseen vaiheeseen; toivomaan, että salilla kulutetut minuutit johtavat palautumisen avulla ylikompensaatioon ja lihaskasvuun. Tuskin näin tulee VIELÄKÄÄN käymään, mutta toivossa on hyvä elää. Edelleen.





Rinta/Kädet HYPERTROFIA 5 (11)

  • 1. Penkkipunnerrus (nopeusvoima)   57,5kg + 1xketjut per puoli   6x3
  • 2. Vinopenkki kp   33,5kg   5x5-10
  • 3. Peck-Deck   65kg   3x10-12
  • 4. Ristikkäistalja   15kg   3x12-15
  • 5. Yhden käden keskitetty Scott-hauis kp   12kg   4x12
  • 6. Hammer kp vuorokäsin   16kg   3x8
  • 7. Hauiskääntö kp vuorokäsin vinopenkillä   4-13,5kg   3x8 + 1xtuplapudotus
  • 8. Ranskalainen kp alaviistopenkillä   9-16kg   4x6-12
  • 9. Push-Down köydellä   33,75kg   2x15
  • 10a. Rannekoukistus tangolla   23,5kg   3x20
  • 10b. Myötotehauiskääntö tangolla   23,5kg   3x15

106 minuuttia.


   Vinopenkin kohdalla olen siirtynyt tekemään liikkeen niin, että alhaalla otan kunnon venytyksen ja ylhäältä jätän toiston vajaaksi, jolloin työ pysyy suurimmaksi osaksi rintalihaksessa eikä lopussa ojentajat ota kontrollia. Tähän kun lisää vielä alle minuutin pituiset sarjatauot niin game over rinnan osalta.



Ja kuten aina.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti