torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu on taas, joulu on taas.. Ei kun hei, eihän olekaan enää!




   Ihan ensimmäiseksi tahtoisin toivottaa kaikille teille kolmelle blogini lukijalle HYVÄÄ JOULUA! Eikös sitä voi ihan vielä tänäänkin toivottaa vaikka eiliseen päivään koko jouluhömpötys kulminoituikin? Toivotukset tulevat hieman myöhässä, koska eilen en oikein päässyt valitettavasti viettämään aikaa tietokoneen luona. Heräilin vasta siinä klo 12 jälkeen, koska olin ollut yötöissä noin klo 03.00 asti ja kotiinkin matelin vasta neljän jälkeen..




   Eilisen päivän agendana oli käydä ensitöiksi appivanhempien luona, josta sitten illemmalla vielä reissata oman isän luokse syömään sekä vaihtamaan lahjoja. Autossa tuli istuttua sellaiset 3-4 tuntia, joka on tälläiselle (autolla) ajamista vihaavalle henkilölle aivan liikaa! Kelikin oli mitä oli niin ei pahemmin kehdannut nuokkua ja törttöillä liikenteessä.

   Yllättävän vähän tuli syötyä päivän mittaan ja kun nyt mietin sitä niin ei ole kyllä piiiiittkäään aikaan tullut syötyä niin vähää jouluna!

   Ja hei, uskokaa tai älkää niin meikäläinenkin sai lahjoja! Vaikka olen ollut koko vuoden erittäin tuhma niin siitä huolimatta pukki toi paketteja mieltä ilostuttamaan. Vaihtaisin kyllä nämä kaikki lahjat HETI pois jos se kuuluisa Lihaspukki toisi omia lahjojaan joskus tälläiselle kynäniskalle... ;)


   Tässä ihan pienenä recappina osa lahjoista, jotka minulle/meille suotiin.

 


Boschin laadukas akkuporakone. Tämän tyylistä toivottiinkin tai minä toivoin meille :D Ei vaimoa tälläiset kiinnosta! Varmasti käyttöä tulevaisuudessa tälle.



   Nalgenen juomapullo, jollaista toivoinkin. En tiedä miksi olen niin innoissani tästä, onhan tämä vain tavallinen juomapullo? :D Työmaalle tämä menee ja kun on tilavuudeltaan sen 0,65 L niin muutaman tälläisen kun kiskoo kitusiinsa päivän aikana ja veden päivittäinen tarve on hallussa heti.




   Ville Haapasalon uudempi kirja vanhan jatkeeksi. Olipa muuten hyvä, että en joulun alla ostanut tätä kirjaa itselleni vaikka pari kertaa näin meinasin tehdä!




   Suklaatia! Muisto se vain enää on... :´)


  


   
   Vaimolle ostin muun muassa yhtenä lahjana kiekko/kulttuuri-matkan Pietariin! Käydään kahtomassa kuinka Suomen paras jääkiekkoseura möyhentää SKA Pietarin tähdet omalla kotiareenallaan ja siinä samalla otetaan muukin kuin kiekkokulttuuri haltuun!


   Näiden lisäksi tuli lahjakortteja muun muassa Levykauppa Äxään, Fitnesstukkuun sekä Motonettiin. Levykauppa Äxän tilaus on jo hyvään vauhtiin muotoutumassa ja täytyy laittaa tilaus sisään ennen 27.päivää, koska nyt on tuplaleima-päivät Äxässä käynnissä! 



   Tänään kävin reenaamassa selän sekä olkapäät Puodilla ja oli jotenkin raskasta puurtamista kauttaaltaan koko rypistys. Olikohan se pimeys taas tämänkin takana? :D Mene(n) ja tiedä(n).


Selkä/Olkapäät +forkut HYPERTROFIA 3 (11)

  • 1. Kulmasoutu (nopeusvoima)   60-62,5kg   6x3
  • 2. Leunveto MO   4x6-12
  • 3a. Ylätalja kapealla kahvalla   60kg   3x12
  • 3b. Incline DB Shrugs   21kg   2x15
  • 4a. Kajakkisoutu   30-35kg   3x8-10
  • 4b. Vipunostot taakse kp istuen   7-8kg   4x15
  • 5. Yhden käden vipunostot sivulle kp   9-11kg   3x10-15
  • 6. Pystysoutu tangolla   36kg   2x12-15
  • 7. Pystypunnerrus kp   26kg   3x6-10
  • 8. Rannerullaus-kone   20kg   3x10 (sis 5 per suunta)

76 minuuttia.


   Otin nyt tähän(kin) treeniin forkut mukaan ja aloitin kokeilun ensiksi yhdellä liikkeellä treenin lopussa. Nyt riisiforkuille tulee se kolme treeniä viikkoon niin katsellaan mitenkä ne suostuvat palautumaan ja jaksavat suoriutua kokonaisuudessaan kolmesta treenikerrasta viikossa. Tarkoituksena olisi hieman priorisoida forkkuja tässä muiden treenien ohella, mutta jos ne alunkin jälkeen lagaavat eivätkä palaudu kunnolla niin sitten kaksi kertaa viikkoon saa riittää.




And as always.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti