sunnuntai 30. marraskuuta 2014

To keventää or not to keventää?




   Eilisen treenin perusteella antaisin erittäin vahvan KYLLÄ-äänen kevennykselle, koska oli aikamoista taistelua saada edes treeni edes aloitettua. Teki monesti mieli lopettaa ennen aikojaan, liikkeiden aikana ärsytti ja treenimotivaatio oli totaalisesti kadoksissa = tälläiset tuntemukset omalla kohdallani usein viittaavaat kovasti kevennyksen tarpeeseen.

   Ei nyt silti vedetä yhden treenin perusteella kovin hätäisiä johtopäätöksiä, koska tein kuitenkin neljään päivään paljon töitä, joista kolmena päivänä suoraan töistä salille ja käytännössä kotiin nukkumaan sen jälkeen. Ja luonnollisesti unet jäivät aika onnettomiksi tällöin sekä yleinen jaksaminen ei ollut niin vahvaa kuin se muuten olisi voinut olla. Nämä tälläiset vaikuttavat kumulatiivisesti loppua kohden kuitenkin.

Kieltämättä sain eilen hyvään pumppiin tissit, forkut sekä hauikset, ojentajia en niinkään. Paljon toistoja (vaikka vitutti) sekä hyvällä kontrollilla (vaikka vitutti) niin kyllä lihakset ottivat itseensä vaikka se mieli/fiilis ei ollut täysin 100% mukana leikissä.

   Treeniä lopettelin vasta siinä yhdeksän jälkeen ja kun raahauduin työ-/salipäivän jälkeen kotiin niin ei tarvinnut kauaa unimattia kaivailla. Oli niin mukava kaveri tuo Matti Uninen, että ei päästänyt meikäläistä menemään vajaaseen 15 tuntiin... Kyllä, todistin taas olevani lahjakas sängyn puolella ;)

Rinta/Kädet HYPERTROFIA 5 (7)

  • 1. Penkkipunnerrus (nopeusvoima)   57,5kg   6x3
  • 2. Vinopenkki kp   31-33,5kg   3x8-12
  • 3. Peck-Deck   65kg   3x12
  • 4. Ristikkäistalja   20kg   2x8
  • 5. Yhden käden keskitetty Scott-hauis kp   11kg   3x16
  • 6. Hammer kp vuorokäsin   16kg   3x8-10
  • 7. Hauiskääntö kp vuorokäsin vinopenkillä   16kg   3x6
  • 8. Ranskalainen kp   16kg   3x7-10
  • 9. Push-Down köydellä   33,75kg   2x15
  • 10a. Rannekoukistus tangolla   23,5kg   3x16-18
  • 10b. Myötäotehauiskääntö tangolla   23,5kg   3x12
88 minuuttia.


   Tänään on sitten otettu hieman rennommin kuin viimeisenä neljänä päivänä. Heräilin 15 tunnin unilta siinä kolmen maissa ja otin rennosti "aamun". 

   Sitten hain Filmtownista kolmisen leffaa (Arskan Sabotage, Cruisen Edge of Tomorrow ja Sandlerin/Barrymoren Blendedin) sekä säkillisen hiilareita irtokarkkien muodossa. Pidettiin emännän kanssa pieni leffailta ja katsottiin tuo Blended-leffa, jossa pääosissa Adam Sandler (=Ben Stiller) ja Drew Barrymore. Ihan hyvä leffa ja taattua Sandlerin laatua jos niin voi sanoa. 




   Ennen leffoja haettiin myös pari kokonaista subia evääksi irtokarkkien lisäksi. Ettei vaan tulisi nälkä kesken katsomisen! Itselleni tuttuun tapaan Italian B.M.T ja vaimolle Veggie.




   Saatan vielä pyöräyttää toisen noista leffoista tulille ja ottaa foamrollerit + muut hierontavälineet esille sekä rullailla itseni kauniiksi. Ja jos se onnistuu niin vahvistan vaikutusta vielä venyttelemällä itseni vahvaksi!

   Niin joo, treenaan vielä maanantain sekä tiistain VOIMA-päivät läpi ennen kuin teen mahdollisen päätöksen kevennyksestä. Vaikka nuo treenit olisivat parhaat kaksi treeniä IKINÄ niin saatan silti pitää 1-2 viikkoa kevennystä, koska tässä on nyt oikeasti treenattu jo seitsemän viikkoa nousujohteisesti kroppa läpi kaksi kertaa viikkoon = tahti jollaista ei ennen todellakaan ole ollut. Pysykää kanavalla niin saatte tietää miten käy kevennyksen suhteen...


And As Always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti