tiistai 18. marraskuuta 2014

Nousujohteisuutta havaittavissa




   Kuudes PHAT-viikko on tällä hetkellä käynnissä ja vieläkin ollaan sillä polulla, että ylimääräiset marjat painojen/toistojen suhteen on ihan poimittavissa. Treenistä toiseen saa lisäillä painoja tai vaihtoehtoisesti tehdä enemmän toistoja lähes jokaisessa liikkeessä. Tänäänkin esimerkiksi etukyykkyyn +10 kiloa, hack-kyykkyyn +7,5 kiloa ja SJMV:hen + 5 kiloa sarjapainoihin verrattuna viime viikkoiseen. Tämä on hieno fiilis ja siitä pitää nyt nauttia täysin rinnoin, koska tiedostan tietysti  sen, että ikuisesti tälläinen tahti ei vaan voi kenelläkään ihmisellä jatkua.

   Saas nähdä milloin on tarvetta pitää ensimmäinen kevennys jos tälläisellä paahtamisella jatketaan eteenpäin. Etukäteen en ole kevennyksiä suunnitellut vaan kuuntelen täysin kroppaa ja kun se rupeaa raihnaisena antamaan signaaleja, että nyt olisi aika höllätä menoa niin sitten höllätään 1-3 viikoksi. Aikaisemmissa ohjelmissa olen aina pitänyt suunniteltuja kevennyksiä ja niiden kanssa muodostui ongelmaksi aina silloin tällöin se, että kun rupesi juuri pääsemään vauhtiin niin seuraava viikko oli kevennystä. Ja koska se oli kalenteriin merkitty niin sehän myös pidettiin huolimatta siitä, että ei välttämättä ollut mitään kevennyksen tarvetta.




Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (6)

  • 1. Etukyykky   92,5-100kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   105-107,5kg   2x6
  • 3. Reisienojennukset istuen   60kg   2x8
  • 4. SJMV   110kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   137,5kg   2x10
  • 6. Pohkeet Smithissä   111,5kg   3x8
  • 7. Pohkeet istuen   82,5kg   2x9
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   62,5kg   3x8
70 minuuttia.


   Jouduin poikkeuksellisesti treenaamaan kollarihousut jalassa, koska onnistuin unohtamaan treenishortsit kotiin. Aluksi mietitytti ja jopa vähän pelotti, että mitäköhän heilumisesta tulee, koska mulla on tapana hikoilla paljon ihan vain shortsi+wifebeater-yhdistelmässä. Lievästä epämukavuuden tunteesta huolimatta ei ne byxornat pahemmin haitanneet menoa.




And as always.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti