torstai 13. marraskuuta 2014

Two träningarnas




   Tiistain treenistä en jaksanut jutun tynkää tänne skriivailla, koska olin silloin muun muassa 12 tuntia töissä ja salillekin raahauduin vasta sen jälkeen. Eilinen päivä taas noudatti tuttua kaavaa "Herätys, työt ja nukkumaan" enkä edes yrittänyt avata tietokonetta kun töistä saavuin. Töitä on kieltämättä taas tultu tehtyä pariin päivään aika paljon, mutta nyt olisi ainakin pari päivää vapaata enkä täten keksi miksi en teitä teksteilläni ilahduttaisi. Huhut ovat kuitenkin taas kertoneet, että siellä ruudun takana on iso joukko henkilöitä, jotka eivät voi elää ilman päivityksiäni...




   Tiistain treeni oli yllättävän hyvä teholtaan vaikka olin ollut sen 12 tuntia töissä ja pientä treenifiiliksen puuttumista oli ilmassa. Muun muassa etukyykky meni aivan nappiin ja sain korotettua painoja 7,5 kiloa edelliseen viikkoon verrattuna + varaa olisi ollut heittää enemmänkin tankoon. Kyykyt oli tarpeeksi syviä, tuntui muutenkin hyvältä, keskivartalon pito oli loistavaa luokkaa ja otin jopa kolmen sarjan viimeiset toistot vittuillakseni pysäytyksillä ala-asennossa. Kulki, ei voi muuta sanoa.

   Takareisiliikkeetkin meni perille hemmetin hyvin vaikka ryskäsin vain menemään kuten näissä VOIMA-päivissä teen. SJMV:ssa +5 kiloa sarjapainoihin tuosta noin vaan! Ja tässäkin varaa olisi ollut laittaa enemmän.


Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (5)


  • 1. Etukyykky   85-90kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   100kg   2x8
  • 3. Reisienojennukset istuen   57,5kg   2x8
  • 4. SJMV   105kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   132,5-135kg   2x10
  • 6. Pohkeet Smithissä   109kg   3x8
  • 7. Pohkeet istuen   82,5kg   2x8
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   61,25kg   3x10

64 minuuttia.


   Viime yönä tuli otettua ihan kunnioitettavat anaboliset unet sillä menin nukkumaan klo 23.00 ja heräsin tänään klo 13.00 = 14 tuntia lihasten parasta kasvuaikaa! Paljastan kuitenkin sen, että tarkoitus oli herätä jo kahdeksalta ja itse asiassa heräsinkin, mutta vessassa käynnin jälkeen jäin tyynyn vangiksi. Viideksi tunniksi :D Ei kyllä haittaa yhtään mitään, koska uni vaan maistui niin makealta!

   Mulla ei nyt valitettavasti ole tarjota teille liikkuvaa kuvaa treenistä, koska meno oli kova eikä jostain syystä edes käynyt mielessä kaivaa kameraa salikassin uumenista. Koitan parantaa tapani ja ottaa videota sillä onhan niitä kivempi katsoa kuin lukea sivukaupalla uuvuttavaa tekstiä kuinka tein tätä ja tuo liike meni perille ja tätä ei kannata tehdä.


Selkä/Olkapäät HYPERTROFIA 3 (5)


  • 1. Yhden käden soutu kp   33,5kg   6x3
  • 2. Räkkileuat MO   12kg   3x10-12
  • 3. Alatalja   70kg   3x10
  • 4. Incline DB Shrugs   21kg   2x15
  • 5. Ylätalja kapealla kahvalla   60kg   2x15
  • 6. Pystypunnerrus kp   31kg   3x12
  • 7. Pystysoutu tangolla   36kg   2x12
  • 8. Yhden käden vipunosto sivulle kp   9kg   3x12

56 minuuttia.


   Ei ollut huono treeni tämä, olkapäät edelleen jostain syystä alipalautuneen tuntuiset vaikka sainkin muun muassa pystypunnerruksessa enemmän toistoja kuin viime kerralla.

   Yhden käden soutu käsipainolla nopeusvoimahakuisesti oli yhtä outoa heilumista kuin viime kerralla. Okei, paino liikkui ihan liukasta tahtia ylös, mutta jotenkin luonnottomalta ja ennen kaikkea naurettavalta tuntui liike. Mutta toisaalta, mitä väliä jos homma vain toimii!


Tulipa muuten piiitkästä aikaa hankittua levyjä! Halvalla lähti muun muassa King Diamondia, Sepulturaa ja Annihilatoria ym Levykauppa Äxästä. Sanctuarya on pitänyt ostaa jo pidemmän aikaa kuten myös Masteria ja nyt sain vihdoin hommattua levyt näiltä artisteilta.



   Älyttömien isojen lihaksien kantamisen lisäksi yhdeksi harrastukseni voidaan laskea myös levyjen kerääminen. Hieman on tahti hidastunut ruuhkavuosista, mutta kyllä edelleen silloin tällöin tulee ostettua isompi kasa levyjä ilahduttamaan itseäni. Mä haluun nimenomaan saada itselleni jotain konkreettista tavaraa versus netistä lataaminen ja se on yksi syy miksi ostelen levyjä enkä vain wareta netistä. Tämän lisäksi haluan ostamisella tukea hyvää musiikkia ja artisteja vaikka toisaalta mulla on kyllä aika suuretkin kasat paskaa musiikkia hyllyssä, hahaha!

   Reilut 900 levyä seisoo hyllyssä at the moment ja ne joita kiinnostaa niin TÄÄLTÄ voi katsoa mitä omistan...








And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti