torstai 27. marraskuuta 2014

Jag hatar morningshifts




   Nyt olen taas ollut pakotettu tekemään töissä aamuvuoroja, joista en oikein tahdo millään digata kun muutenkin olen tälläinen ilta/yövirkku-heppu. Eihän siinä mitään jos työt alkaisivat esimerkiksi kello 07.00, mutta kun meillä aamuvuorot alkavat järjestään kello 04-05, joka ei ole millään tavalla inhimillinen aika olla hereillä. Vai oletteko eri mieltä? Ei kannata, koska tässä asiassa olen oikeassa. Harvoin olen oikeassa, mutta tässä olen oikeassa kuin miekka kivessä.

   Kello 04.15 soi tänään tosiaan herätyskello ja nopean aamupalan siivittämänä raahasin väsyneen kroppani töihin reiluksi kahdeksaksi tunniksi. Ihan älytön väsymys oli kun töistä pääsin ja kerkesin jo pelätä pahinta salitreenin osalta, koska tuollainen väsymys on kaatanut isompiakin miehiä petiin. Mutta kuten NIIN USEASTI ENNENKIN, alkulämmittelyissä kroppa pyristeli irti väsymyksestä ja sain loistotreenin aikaiseksi!

   En tiedä mistä kiikasti tänään, mutta meni selkäliikkeet järkkyhyvin perille kuten myös meni olkapääliikkeet kohokohtana sivuviparit! Yleensä juuri tässä treenissä manaan sitä kuinka tuntuma on olematon ja selkäliikkeet menevät suoraan 3cm paksuihin hauiksiin. Tänään ei tätä ilmiötä pahemmin ollut ja oli pakko ottaa pari extraliikettä selälle kun olin niin innoissani! Räkkileuat korvasin tänään tavallisilla erittäin kontrolloiduilla leuanvedoilla ja ero näiden kahden liikkeen välillä oli erittäin suuri.



Selkä/Olkapäät HYPERTROFIA 3 (7)

  • 1. Kulmasoutu   57,5kg   6x3
  • 2. Leuanveto MO   3x6-8
  • 3. Alatalja   70kg   3x10
  • 4. Incline DB Shrugs   21kg   2x16
  • 5. Ylätalja kapealla kahvalla   61,25kg   2x15
  • 6. Lat Swing yhdelle puolelle   20-30kg   3x6-8
  • 7. Latsiveto ristikkäistaljassa   15kg   2x15
  • 8. Pystypunnerrus kp   31kg   3x10-12
  • 9. Pystysoutu tangolla   38,5kg   2x12
  • 10. Yhden käden vipunosto sivulle kp   9kg   3x20
79 minuuttia.


   Pystypunnerrusten suhteen täytyy pystyä parempaan suoritukseen (=toistot kontrolloidumpia) eritoten tässä treenissä vaikka se merkitsi, että täytyy ottaa pienemmät hanttelit käyttöön. Tänään oli liikaa heilumista tämän liikkeen ilmoilla.

PS. En mä oikeasti vihaa aamuvuoroja kunhan älyää vaan mennä aikaisin nukkumaan anabolista unta. Ja onhan se ihan kivaa päästä aikaisin kotiin työvuoron jälkeen :) Asiasta kolmanteen - - - - > nyt rauhoittumaan, koska aamulla odottaa mikäs muukaan kuin aamuvuoron ihanuus!



And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti