tiistai 25. marraskuuta 2014

Nää on taas näitä päiviä




   Piti jo eilen kirjoitella kuulumisia päivityksen muodossa, mutta meni totaalisesti hermo tähän Macbookkiin kun se ei suostunut lataamaan penkkivideoita kamerasta! Muutaman kerran yritin, mutta ei onnistunut millään ja sen seurauksena jäi sitten koko päivitys tekemättä. En kyllä tiedä onko se "vika" iMoviessa, videokamerassa, tietokoneessa vai käyttäjässä..

   Joka tapauksessa eilen vietettiin vaimon synttäreitä vaikka ne oikeasti ovatkin vasta tänään (Hyvää syntymäpäivää tätäkin kautta rakas!). Käytiin syömässä ravintola Brondassa keskustassa, jossa söin aivan h-e-m-m-e-t-i-n hyvää paistettua siikaa sekä jälkiruoaksi myöskin mainiota creme bruléeta jäätelöllä. Ravintolan jälkeen käytiin ostelemassa joululahjoja sukulaisille, wink wink ;)


   Ja koska tiedän mistä naiseni tykkää niin ravintolaillan lisäksi ostin tuollaisen isommanpuoleisen pehmolelun... (Psst. kuulemma paras lahja ikinä ;) )




   Ennen tuota synttäreidenviettoa kerkesin käydä salilla heilumassa ja veivaamassa Yläkropan VOIMA-päivän läpi. Kolme viikkoa oli taas kulunut joten pääliikkeet meni vaihtoon ja palattiin niihin millä koko homma aloitettiinkin eli kulmasoutuun sekä penkkipunnerrukseen tangolla, lopputreeni olikin sitten täysin sama sisällöltään. Mielenkiintoista oli tosiaan nähdä millä tolalla nämä liikkeet olivat "tauon" jälkeen..

   Penapunnerrus sujui todella hyvin ja olisi ollut poweria ottaa enemmänkin kun taas kulmasoutu sujui ihan o-k. Olin yllättynyt tästä sillä olisin veikannut, että nämä olisivat olleet toisinpäin ja etenkin penan nimikkopunnerrus olisi ollut 100 %:sta juoksuhiekkaa. Eli ainakin näin ensimmäisen pääliikkeiden takaisinvaihtamisen suhteen ei tauossa ollut ongelmia. Katsotaan mitä jatkossa käy..

   Eilinen treeni oli noin muutenkin hyvää tekemistä sillä pystypunnerruksessa sain omin voimin 36 kiloiset liikkeelle alhaalta asti ja yllätin itseni täysin viimeisessä sarjassa kun tein kuuden toiston sijaan kahdeksan. Ja tämä vielä kahden tiukan sarjan jälkeen. Pidin ihan kunnon sarjataukoja siellä täällä kun piti psyykata itseä hyvään suoritukseen eikä epäonnistumisia sallittu!

Yläkroppa VOIMA 1 (7)

  • 1. Kulmasoutu   85-87,5kg   3x5
  • 2. Leuanveto VO   20kg   2x6
  • 3. Räkkileuat   24,5kg   2x8
  • 4. Penkkipunnerrus   87,5kg   3x5
  • 5. Dippi   35kg   2x8
  • 6. Pystypunnerrus kp   36kg   3x6-8
  • 7. Hauiskääntö mutkatangolla   43,5kg   3x6
  • 8. Skull Crusher mutkatangolla   3x6
  • 9. Coc   #1   4x6-8 + 1x10sek pito
95 minuuttia.



   Tänään olikin sitten aivan erilainen treeni kuin eilen ja aika kaksipiippuinen treeni noin kokonaisuutena. Fiilis oli ihan alakantissa ja olisi ollut mieli olla ihan jossain muualla kuin todella ruuhkaisella salilla, mutta sitten taas toisaalta sain korotettua liikkeissä sarjapainoja, johon näissä treeneissä loppujen lopuksi pyritään. Eli toisaalta huono treeni, mutta toisaalta ei sitten kuitenkaan? Mulla vaikuttaa niin helvetin paljon se treenifiilis siihen mitä ajattelen treenistä loppukädessä ja vaikka olisin juuri ottanut penkistä 400 kilolla 3x20 toistoa tai kyykännyt 1000 kilolla 50x100 setin, mutta fiilis ei ollut tapissa niin sitten se on aina "paska treeni". Olen nyt tiedostanut tämän ongelman ja koitan pyristellä siitä eroon.

   Yhden tälläisen treenin perusteella on turha vetää mitään johtopäätöksiä, sen jos jonkin olen oppinut tässä matkan varrella. Kevennystä kerkesin jo ajatella kun ei mennyt kaikki putkeen, mutta jos olisi oikeasti ylirasitusta ilmassa/kevennyksen tarvetta niin ei nuo painot olisi liikkuneet sillä tavalla mitä ne liikkuivat.

   Tuon älyttömän ruuhkan takia jouduin rankalla kädellä muuttelemaan liikejärjestystä takakyykyn jälkeen ja menin lähinnä sen mukaan mitä oli vapaana. Tämäkin ärsytti hieman, mutta ei verottanut voimia mistään millään mainittavalla tavalla.


Alakroppa VOIMA 2 (7)

  • 1. Takakyykky   112,5kg   3x5
  • 2. Pohkeet Smithissä   111,5kg   3x8-10
  • 3. Pohkeet istuen   83,75kg   2x8
  • 4. Hack-kyykky   110-112,5kg   2x6
  • 5. Reisienojennukset istuen   60kg   2x8
  • 6. Vatsarutistus ylätaljassa   65kg   3x6-8
  • 7. Reisienkoukistukset istuen   140kg   2x8
  • 8. SJMV   112,5kg   3x5
60 minuuttia.




   Eilen kokeilin palkkariksi tuollaisen Mannisen Anabolic Overdrive 2:sen, josta olin saanut näytepussin kauan aikaa sitten. Ihan ok maku, mutta vaahtosi ihan älyttömästi kun lorautin vettä sheikkeriin. Siis ihan koomisen paljon vaahtosi, en ollut uskoa sitä todeksi :D Toinen tuollainen pussi on vielä tallessa niin josko silloin annostelisin vettä hieman rauhallisemmin?



   Ja kun sunnuntaina viikon sheikkereitä laitellessa pääsi Star Nutritionin Octane loppumaan niin pääsin VIHDOIN JA VIIMEIN avaamaan Scivationin Xtendin. Treenijuomaan tuota tulee laitettua 15 grammaa muiden juttujen lisäksi, mutta eilen kokeilin pelkästään Xtendillä. Avasin tuon ylemmän purkin, jossa makuna Strawberry Kiwi ja olihan se hemmetin hyvän makuista. Ja kaipa siitä jotain anabolistasunlihaksetkasvaahetisteroidi-hyötyä on maun lisäksi ;D




Änd äs oolveis.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti