torstai 20. marraskuuta 2014

Lebopäivää ja treenipäevää




   Eilen vietettiin viikon toista lepopäivää eli keskiviikkoa ja se meni kohtalaisen vilkkaasti kun heräilin vasta siinä klo 11.00, jonka jälkeen kävin nopeasti Itäkeskuksen XXL:ssä ja loppupäivän mätäninkin sitten töissä. Reilut 20 tuntia on tullut taas pariin päivään oltua töissä, mutta ei se haittaa ollenkaan, koska teen mieluummin pitkiä päiviä sen muutaman viikkoon kuin tuun jokapäivä pyörähtämään seitsemäksi tunniksi. Tällä tavalla ei tarvitse montaa päivää olla töissä ja esimerkiksi tälle viikolle tulee vaan kolme työpäivää :)

   XXL:ään lähdin sen takia, että pyöräni oli valmis noudettavaksi täyshuollon jälkeen. Pakko oli antaa a little bit lovea rakkaalle pyörälle, joka uskollisesti jaksaa kuljettaa tälläistä lihapullaa paikasta A paikkaan B!


   Täyshuolto (119,00€) ei itsessään ollut kallis jos vertaa muihin liikkeisiin, mutta päätin vaihdattaa uudet renkaat samalla ja muutamat kuluneet osat uusiin. Takavannekkin päädyttiin vaihtamaan, koska se muistutti eräästä sattuneesta syystä enemmän ellipsiä kuin pyöreää. Uusien osien ja töiden takia kukkaro laihtuikin sievoisen summan... :|


   XXL on kiva kauppa, koska siellä on tavaraa laidasta laitaan ja useimmiten hyviä tarjouksia sekä poistokappaleita poistohinnoin. Tällä kertaa mukaan tarttui leuanvetotanko, joka on itse asiassa ollut ostoslistalla jo pidempään sekä pari kovaa palloa hierontatarkoituksiin. Toinen palloista taisi olla jääpallo ja toinen lätkäpelaajille tarkoitettu tekniikkapallo.

   Veikkaan, että vaimo tulee enemmän käyttämään tuota leuanvetotankoa itse harjoitteluun kun taas minä ajattelin roikkua siinä (kuin apina) ja venytellä (olemattomia) selkäfileitä. Ja nämä siis jos ylipäätään saan asennettua tuon johonkin järkevään paikkaan silleen, että se ei rikoa ovia tai seiniä.






   Ja sitten tämänpäiväiseen treeniin, joka ei tarjonnut mitään yllättävää millään tasolla vaan ihan perus puurtamista oli. Mun olisi kyllä vihdoin ja viimein unohdettava varsinkin näissä hypertrofia-treeneissä painojen sekä toistojen sokea tuijottaminen. Keskittyis pelkästään sen lihaksen kiusaamiseen ja jos se on kolmen toiston jälkeen jo niin tulessa, että neljäs räjäyttäisi sen niin so be it. Mutta se ei ole helppoa kun vieläkin kaiken lukeman ja itsekoetun jälkeen uskoo, että ainoastaan painoilla tai tietyillä toistomäärillä saa sen lihaksen kasvamaan. Mulla on kuitenkin ne voimapäivät erikseen, jossa voi runtata vain menemään sekä keskittyä sarjapainoprogressioon niin miksi en hypertrofia-päivinä kiusaisi lihasta eri tavalla? Siinäpä vasta kysymys...




Selkä/Olkapäät HYPERTROFIA 3 (6)

  • 1. Yhden käden soutu kp   36kg   6x3
  • 2. Räkkileuat MO   12kg   3x12
  • 3. Alatalja   70kg   3x12
  • 4. Incline DB Shrugs   21kg   2x15
  • 5. Ylätalja kapealla kahvalla   61,25kg   2x12
  • 6. Pystypunnerus kp   31kg   3x10-12
  • 7. Pystysoutu tangolla   37,5kg   2x12
  • 8. Yhden käden vipunosto sivulle kp   9kg   3x15
68 minuuttia.



And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti