tiistai 21. lokakuuta 2014

Voima tarttuu jo...?



   Noin neljään tuntiin jäivät eiliset yöunet ja sen kyllä huomasi aamulla väsymyksestä sekä kropan jumisuudesta. Vähintään se 7 tuntia yössä olisi pakko saada nukuttua niin olisi kropalle helpompaa muun muassa vastaanottaa tätä uutta treenijakoa ja ylipäätänsä palautua jollekkin tasolle. Hieman sain kuitenkin paikattua tuota univajetta kun nukuin töissä lepohuoneella tosi maukkaat tunnin päikkärit. Tuollaiset lepohuoneet, joita meillä on töissä, ovat kyllä kullan arvoisia ja niitä tulee käytettyä kohtuu usein jopa. Ennätys taitaa olla yhden pitkän työpäivän aikana kolmet päikkärit, hahaha! Laitetaan dieetin syyksi tuo...

   Itse asiassa olen kohta puoliin lähdössä lepohuoneelle nukkumaan yöksi, koska työt alkavat aamuyöllä klo 03.46. Mukavampi herätä sieltä ja näin säästää hieman nugguaikaa kun ei tarvitse matkustaa töihin.




   Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (2)


  • 1. Takakyykky   102,5-105kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   92,5kg   2x6
  • 3. Reisienojennukset istuen   55kg   2x6
  • 4. SJMV   92,5kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   127,5kg   2x8
  • 6. Pohkeet Smithissä   101,5kg   3x8
  • 7. Pohkeet istuen   80kg   2x8
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   57,5kg   3x8

69 minuuttia.



   Korotuksia painoihin tuli takakyykyssä, hackissa, reisienojennuksissa, SJMV:ssa, reisienkoukistuksissa sekä vatsarutistuksissa. Pohkeille tein samoilla painoilla kuin viimeksi, mutta parisen toistoa enemmän per sarja ja per liike. Tätä voisi kutsua kehitykseksi! Tai sitten ei :D Kyse on enemmänkin siitä, että aloitin niin kevyesti viime viikolla ja kohtuu keskitason painoista meikäläiselle. Seuraavat viikot voi varmaan aika huolella latoa lähes kaikkiin liikkeisiin lisää painoa tai tehdä enemmän toistoja olettaen, että vanhat vammat eivät rupea vaivaamaan. Tänään hieman mietitytti tuo alaselkä, mutta ei se loppujen lopuksi haitannut ollenkaan menoa. Hieman SJMV:ssa tuntui, mutta ei osaltaan estänyt liikkeen tekemistä. 

   Huomenna olisi tarkoitus työpäivän jälkeen rullailla ja venytellä jumikroppaa auki.




And as always.


2 kommenttia: