tiistai 14. lokakuuta 2014

Pitkää päivää

   Kello kuudelta herätys, töihin vajaaksi 12 tunniksi ja suoraan töistä salille. Eipä paljoa tarvitse miettiä mitä tekee kun on koko päiväksi ohjelmaa! Seuraavat pari viikkoa tulee muuten olemaan aika samanlaista paahtamista, koska täytyy tehdä hieman normaalia enemmän töitä kahteen viikkoon. Pitkää aamuvuoroa ja myöhäisiä salitreenejä sekä valitettavasti näiden kombinaationa liian lyhyitä yöunia tiedossa. Ei kuitenkaan anneta tämän lannistaa vaan tehdä se mitä pystytään ja koitetaan optimoida olosuhteet mahdollisimman hyviksi.

   









Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (1)


  • 1. Takakyykky   100kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   90kg   2x6
  • 3. Reisienojennukset istuen   50kg   2x6
  • 4. SJMV   90kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   120kg   2x6
  • 6. Pohkeet Smithissä   101,5kg   3x6
  • 7. Pohkeet istuen   80kg   2x6
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   55kg   3x6

56 minuuttia.


   Salitreenin pääsin tosiaan aloittamaan vasta kello 19.00 jälkeen ja ensimmäinen kova sarjakin merkittiin kalenteriin vasta klo 20.04. Tykkään tehdä alkulämmittelyt hyvin huolellisesti eikä tämä päivä ollut "kiireen" tai väsymyksen takia mikään poikkeus. Lämmittelyprotokollani on aika lailla vakio ja voin vaikka jossain vaiheessa vähän availla sitä täällä. 

   Lämmittelyjen jälkeen aloittelin takakyykyllä ja ensimmäisen alakroppatreenin aloituspainoksi valitsin 100 kiloa, joka oli tänään valehtelematta kyllä ihan riittävästi. Joskus ammoisina aikoina olen kyykkäillyt abouttis 145 kilolla sarjaa joten tämä 100 kiloa ei sinänsä ole minulle mikään mammuttipaino. Paitsi, että en ole pahemmin viime aikoina kyykkäilyä harrastanut ja sen kyllä huomasi. Paino kyllä liikkui ihan ok, mutta tekniikka ei vaan tyydytä, ei sitten millään. Videonkin kuvasin kyykkäilystä, mutta en sitä kehtaa julkaista, koska se ei ole läheskään sitä mitä haluaisin sen olevan.

   Haluaisin sen olevan kuta kuinkin alla olevan videon kaltaista High Bar squattia... (hemmetin hyvä video btw, täytyypä katsoa itsekin vielä pariin otteeseen ja ottaa sitä oppia)



   Lopputreeni olikin sitten kohtuullisen kevyttä totuttelua tähän uuteen jakoon painojen ja toistojen ollessa maltillisia. Tästä se kuitenkin taas lähtee!


   Arvosanaksi annettakoon tällä kertaa....







And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti