perjantai 24. lokakuuta 2014

Viikonloppu



   Näin se aika vaan tahtoo mennä kun tuntuu, että vasta eilen "valittelin" tulevaa raskasta viikkoa ja katsos, nyt ollaan jo ehtoo puolella! Huomenna PHAT-jaon toisen viikon viimeinen treeni ja illalla syömään vaimon sukulaisten kanssa keskustaan. Hieman pitäisi autoakin katsella kun ABS-jarrut tahtovat vilautella merkkivaloaan kojelaudassa. Tulee taas mielenkiintoista, koska olen lähes puolikädetön mitä tulee autoihin liittyviin juttuihin :D Noo, oppia ikä kaikki.

   Jos en onnistu saamaan autoa täysin romutettavaan kuntoon niin sunnuntaina täytyisi käydä hieman Kehä Kolmosen ulkopuolella juhlistamassa synttäreitä (ei minun). Yllättäen viikonlopulle vaan tuli ohjelmaa vaikka maanantaina kalenteri näytti lähes tyhjältä :/ Kunhan saan tehdä huomisen treenin rauhassa niin olen tyytyväinen, ja ei tuo muu ohjelmakaan mitään raskasta loppujen lopuksi ole!











Alakroppa/Vatsat HYPERTROFIA 4 (2)


  • 1. Takakyykky   65kg   6x3
  • 2. Hack-kyykky   80kg   3x10
  • 3. Vipuvarsiprässi   230kg   2x12
  • 4. Reisienojennukset istuen   32,5kg   3x12
  • 5. GHR   2x8
  • 6. SJMV kp   33,5kg   3x8
  • 7. Reisienkoukistukset istuen   105kg   2x15
  • 8. Voimapyörä seisten kevennettynä   3x5
  • 9. Vatsarutistus ylätaljassa   47,5kg   3x10
  • 10. Pohkeet istuen   60kg   3x15
  • 11. Pohkeet Smithissä   71,5kg   4x11

90 minuuttia.

   Takakyykyssä kokeilin ns. vanhaa kyykkyasentoani ja se tuntui kyllä paremmalta kuin mihin olen viime aikoina pyrkinyt. Tuossa vanhassa asennossa on vaan se ongelma, että syvyys ei tahdo riittää vaikka reidet ovatkin 90 asteen kulmassa. Ja lisäksi tämän kanssa saattaa tuo vanha sotavamma, lonkankoukistaja, nostaa rumaa päätään esiin...

   Erittäin pätevää settiä salilla loppujen lopuksi vaikka osa liikkeistä (okei, lähes kaikki) tuntui yllättävän raskailta vaikka korotuksia viime kertaan tuli pienessä määrin/ei ollenkaan. Polvi hieman ärsyyntyi loppua kohden ja treenin loputtua koitin tehdä salin suihkussa kuumakylmä-hoitoa, mutta jouduin pettymään pahasti kun ei tullut tarpeeksi kylmää saatikka tarpeeksi kuumaa vettä. 

   Kun pääsin kotiin niin kietaisin vanhan kunnon kylmägeelipussin oikeaan polveen 20 minuutiksi hillitsemään mahdollista tulehdustilaa. Polveen ei sinänsä satu, mutta jos pitäisi tehdä esimerkiksi huomenna treeni jaloille niin väittäisin, että kipua esiintyisi.




   Nyt kun oli kerrankin aikaa eikä tarvinnut esimerkiksi mennä suoraan kotiin nukkumaan niin tein kunnon loppujäähdyttelyt. Ensiksi 10 minuuttia kuntopyörää rauhallisella temmolla, jotta saadaan treenin aikana syntyneet maitohapot/palamistuotteet hiljalleen kulkeutumaan pois kehosta. Sen jälkeen jokaiselle tänään treenatulle lihasryhmälle 1-3 venyttelyliikettä 30 sekunnin kestolla.




   Ja aivan viimeiseksi putkirullausta kevyellä paineella ja kohtuu nopealla temmolla. 



And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti