perjantai 31. lokakuuta 2014

The Horrors of Putkirullaus


   Tyhjä pää on normaalia tyhjempi tällä hetkellä eikä mitään järkevää tekstiä tahdo syntyä. Kokeillaan nyt kuitenkin jotain tuottaa ettette te kaikki kolme lukijaa kaikkoa poies.

   Nukuin taas viime yönä hyvät sellaiset 10-11 tunnin unet ja aika nopeasti heräämisen jälkeen otin suunnan kohti Puotia. Hiljaistahan siellä oli keskipäivän aikaan ja sain näin todella rauhassa pumppailla selkään sekä olkapäihin lisää sitä kuuluisaa biiffiä. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut sellaista efektiä, että selkään ei tahdo saada millään kunnon tuntumaa vaan narut ottavat eniten damagea. Vaikka yrittäisin kuinka puristella selkäfileitä niin ei, hauiksille tuntuu menevän. 

   Pitäisi tosiaan katsoa tämä pätkä vielä kertaalleen jos vaikka saisi apuja.





Selkä/Olkapäät HYPERTROFIA 3 (3)


  • 1. Kulmasoutu   56kg   6x3
  • 2. Räkkileuat   3x12
  • 3. Alatalja   60kg   3x12
  • 4. Incline DB Shrugs   21kg  2x12
  • 5. Ylätalja kapealla kahvalla   56,25kg   2x15
  • 6. Pystypunnerrus kp   31kg   3x10
  • 7. Pystysoutu tangolla   33,5kg   2x15
  • 8. Yhden käden vipunosto sivulle kp   8kg   3x12

55 minuuttia.



   Illemmalla oltiin varattu vaimon ja ystäväpariskunnan kanssa pientä tekemistä Kallioon tuollaisen Room Escapen merkeissä. Ideanahan tuossa on käytännössä ratkaista iso kasa vihjeitä ja ns. paeta huoneesta tunnin aikarajan puitteissa. Ihan ei keretty kaikkia ratkaisemaan eikä näin ollen päästy sieltä tunnissa karkaamaan, hahah! Yllättävän hyvin kuitenkin ratkaistiin vihjeitä ja ei meillä loppujen lopuksi jäänyt kuin muutaman askeleen päähän se voitto.

   Ihan hauska kokemus tuokin oli. Voisin jopa suositella kokeilemaan (y).







   Niin joo, voisihan tuosta otsikostakin jotain mainita. Eilen tosiaan kirjoittelin putkirullauksesta muutaman viisaan sanan ja kuinka sitä tulee harrastettua nyt taas etenevässä määrin. Yksi seikka mitä saattaa joskus tapahtua niin rullaus-sessiota seuraavana päivänä saattaa omistaa komeita mustelmia! Tänään herätessäni oli muutama kohtuu iso mustelma tullut alaraajoihin minua ilostuttamaan. Jee!


And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti