lauantai 25. lokakuuta 2014

Lördaagen




   Note to self: kun lähdet salille niin tarkista, että sinulla on avainkortti mukana. On meinaa hieman katkeraa pyöräillä takaisin kotiin hakemaan pelkkää korttia kun ei salin ovet auenneet ilman sitä. Koitin puhkua ja puhaltaa ovia kumoon sekä näyttää mahdollisimman suurelta, mutta ei mitään. Ei yhtään mitään. Takaisin kotiin hakemaan korttia ja uutta yritystä tulille.



   Treenin jälkeen käväisin Prismassa ostamassa hieman eväitä ensi viikkoa varten ja jumalauta kenet näin siellä! Nyyssölän Mikahan se siellä työnteli ostoskärryjä! Mää oon niin ujoo, etteen miillläään kehaannu häiritä Nyyyyssistä. Olisi muutenkin syönyt tälläisen riisikepin elävältä jos olisi halunnut ja loppuun vielä sylkenyt luut ulos, koska muutahan meikäläisessä ei ole.



   Kello viideltä oli sitten varattu vaimon sukulaisten kanssa pöytä japanilaisravintola Kotosta. Söin siellä sushia ensimmäistä kertaa eläissäni (näin ainakin muistelen) sekä todella hyvää grillattua makrillia.



   Ja ravintolasta kotiin päästyä olikin aika ruveta vääntämään tuon rakkaan Corollamme kanssa ja kuten aikaisemmin mainitsin niin en ole mikään automekaanikko vaan puolikädetönIdontreallyknowwhattodo-heppu. Tästä huolimatta pääsin aika hyvin kärryille mitä piti tehdä ja selvyyttä ongelmaan saatiin. 




   Renkaan muttereita kiinnittäessäni (luonnollisesti loppukiinnityksessä potkin sitä rengasrautaa) onnistuin satuttamaan oikean jalkapohjani ja nyt se on hieman turvonnut. Huomenna siinä on aika varmasti iso mustelma ja pientä turvotusta. Toivottovasti tämä ei ensi viikon treeneissä muodostu ongelmaksi, koska olisi kiva päästä eteenpäin. Tämä pieni vamma saattaa kyllä tuottaa pientä päänvaivaa vaikka kuinka varovasti yrittäisi ottaa, hmph.


Rinta/Kädet HYPERTROFIA 5 (2)


  • 1. Penkkipunnerrus   52,5kg   6x3
  • 2. Vinopenkki kp   31kg   3x10
  • 3. Vipuvarsivinopenkki   70kg   3x12
  • 4. Ristikkäistalja   15kg   2x15
  • 5. Yhden käden keskitetty Scott-hauis kp   9kg   3x15
  • 6. Hammer kp vuorokäsin   13,5kg   3x10
  • 7. Hauiskääntö kp vuorokäsin vinopenkillä   11kg   3x12
  • 8. Ranskalainen kp   13,5kg   3x10
  • 9. Push-Down köydellä   25kg   2x15
  • 10a. Rannekoukistus tangolla   16kg   3x15
  • 10b. Myötäotehauiskääntö tangolla   16kg   3x12

99 minuuttia.


   Tuo treenin kesto ei kerro koko totuutta, koska viidennen ja kuudennen liikkeen välillä piti käydä moikkaamassa appivanhempia salin edessä nopeasti, koska saatiin heiltä lainaan pari välinettä auton huoltoon. Ehkä 10-15 minuuttia meni siihen eli tehokas treeniaika oli sellaiset reilut 80 minuuttia, joka kyllä sekin on aika melkoisesti. Penkkipunnerrusta lukuunottamatta painelin kyllä aika pienillä sarjapalautuksilla menemään ja ihmettelenkin miten ihmeessä treeni vaan venyi ja venyi :/

   Älkää ihmiset tuijottako pelkkiä treenipainoja (tämän kun vielä itsekin muistaisi) sillä niillä ei ole kovin suurta merkitystä näissä hypertrofia-treeneissä. Keskityn parhaan kykyni mukaan tekemään työtä kohdelihaksella ja kunnolla puristelemaan niitä pikkuruisia lihassäikeitä, joita joudun mukanani kantamaan. Käsiliikkeet tuntuivat tänään aika brutaaleilta ja etenkin hauiksia sai puristella todella voimakkaasti.


   Palataan astialle taas kohtapuoliin! 

And as always.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti