tiistai 28. lokakuuta 2014

BOOM part 2





   Hieman tuli kiire salitreenin jälkeen enkä kerennyt kotikoneella skriivailla päivitystä,teidän iloksenne/harmiksenne joten kokeillaanpa nyt ensimmäistä kertaa työtabletilla! Eli jos teksti näyttää normaalia sekavammalta tai muuten vaan typerältä niin ohjatkaa valitukset suoraan tabletin valmistajalle kiitos! Kirousvirheistä, laaduttomasta sisällöstä ja läskin pojan pyllistelyistä videolla suostun kuitenkin ottamaan täyden vastuun.

   Piiiitkästä aikaa sain tosiaan tehtyä arkiaamutreenin ennen töitä ja samanlaiseksi tykittelyksi sekin muodostui aivan kuten eilinenkin. Takakyykkyyn heitin + 5 kiloa verrattuna edelliseen vastaavaan treeniin ja kevyttähän se tuntui olevan. Kyykkyjen syvyyskin rupeaa olemaan aika lailla sellaista, johon saattaisin olla jatkossa tyytyväinen. Hack-kyykky myös tuntui skulaavan paljon jouhevammin kuin viimeksi ja oli pakko ottaa 2x8, koska ensimmäisen sarjan ensimmäisten toistojen aikana huomasin, että "Pjerkele sentään, jalathan tekevät kerrankin yhteistyötä" They wanted more so that's what I gave them! BOOM matafakas!


Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (3)

  • 1. Takakyykky   110kg   3x5
  • 2. Hack-kyykky   95kg   2x8
  • 3. Reisienojennukset iatuen   55kg   2x10
  • 4. SJMV   95kg   3x6
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   130kg   2x10
  • 6. Pohkeet istuen   81,25kg   2x8
  • 7. Pohkeet Smithissä   104kg   3x6
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   57,5kg   3x8

65 minuuttia.


   Tosi zimppeli treeni ja asiaan vihkiytymättömän katsellessa pelkkiä lukuja niin voisi jopa sanoa, että kevyt treeni. Näin ei kuitenkaan kohdallani tosiaan ole sillä täytyy muistaa, että tämä on vasta kolmas viikko uutta treenijakoa ja painot/meno ovat sen mukaista. Nyt kylvetään siemenet maahan, jotta päästään myöhemmin poimimaan niitä marjoja. Ei kivitalon kattoakaan rakenneta ennen kuin perustukset on tehty ja muita viisaita lausahduksia tähän jatkoksi. Näiden lisäksi "kärsin" edelleen yli vuoden kestäneen dieetti-proggiksen vaikutuksista ja tälläiset eivät korjaannu yhdessä yössä. Näistä vaikutuksista voisi esimerkiksi mainita kadonneen lihasmassan, huonontuneen hermotuksen ja voimien suhde sekä mahdolliset hormonaalisen tason negatiiviset laskut.

   Sen kuitenkin sanon, että jos saan tälläisiä treenejä jatkossa tehtyä niin kaikki edellä mainitut vaikutukset korjaantuvat korkojen kera! Nyt on se niin sanottu henki päällä ja motivaatio kohdillaan.

   Huomenna ois sitten koko päivä aikaa ottaa leebeniä kun töitäkään ei ole eikä liiemmin mitään muutakaan järkevää. Saatanpa vaikka ilahduttaa teitä jollain tavalla joten kuten Arska alhaalla sanoo...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti