perjantai 17. lokakuuta 2014

Proteiinijäätelöä



   Proteiinijäätelö... voiko se olla hyvää? Ens alkuun kun kuulee sanan proteiinijäätelö niin saattaa ajatella "Ei todellakaan voi olla hyvää, samanlaista scheissea kuin muutkin protskuelintarvikkeet!" Kieltämättä meikäläisellä oli samanlaisia ajatuksia kun tänään kaupassa tälläisiin törmäsin ja kotiini pari kappaletta raahasin. Onhan tässä kuitenkin tullut kokeiltua ties mitä proteiinipatukoita, -keksejä, -kakkuja ja -jauheita enkä täten ladannut tälle tuotteelle kovin suuria odotuksia...

   Toisin kuitenkin kävi sillä yllätyin positiivisesti tästä "sallitusta herkusta"! Molemmat maut (mansikka ja suklaa) maistuivat todella hyviltä eikä olisi todellakaan tehnyt pahaa syödä koko purkkia poies. Tai kahta. Tai kolmea. Tälläinen tilanne oli muuten lähellä, mutta olin luvannut jättää vaimolle maistiaiset niin jouduin tällä kertaa hillitsemään sisäisen jäätelömörköni. Aaarghhh!

   Näitähän taisi olla viime viikonloppuna Nordic Fitness Expo messuillakin esillä, am I right? Harmi, että nuo messut jäivät häämatkamme takia väliin, mutta onni onnettomuudessa kun tänään näihin törmäsin.






Plussat ja miinukset

   + Erittäin hyvän makuisia 
   + Hyvät ravintoarvot
   + "Sallittu herkku"
   +  Rohkeus yrittää jotain uutta ja onnistua vielä siinä
   
   - Hinta (150ml 3,59€)
   - Saatavuus
   - Liian pieni koko
   - "Ostaisinko sittenkin oikeaa jäätelöä ja ottaisin protskut vaikka maitorahkasta?"
   





   Mainittakoon vielä lopuksi ennen tämän päiväisiä treenihöpötyksiä, että minulla ei ole mitään yhteyksiä tämän tuotteen valmistajaan eikä minun täten tarvitse millään tavalla kirjoittaa hyvää tekstiä tuotteesta. Olen vain tyytyväinen asiakas :)









Alakroppa/Vatsat HYPERTROFIA 4 (1)


  • 1. Takakyykky   65kg   6x3
  • 2. Hack-kyykky   80kg   3x8
  • 3. Jalkaprässi   200-225kg   2x12
  • 4. Reisienojennukset istuen   30kg   3x15
  • 5. SJMV kp   33,5kg   3x8
  • 6. GHR   2x8
  • 7. Reisienkoukistukset istuen   105kg   2x12
  • 8. Voimapyörä seisten kevennettynä   3x5
  • 9. Vatsarutistus ylätaljassa   45kg   3x10
  • 10. Pohkeet istuen   60kg   3x15
  • 11. Pohkeet Smithissä   71,5kg   4x10
78 minuuttia.


   Alakropalle sekä vatsoille ensimmäinen hypertrofia-treeni ja saatoin ehkä jopa aloittaa liian raskaasti näin ensimmäiseksi treeniksi. Pohkeet ovat 100 % varmasti huomenna aivan juntturassa ja etenkin niiden kanssa oltaisiin voitu aloittaa hieman rauhallisemmin. No, se on myöhäistä nyt ja huomenna kärsitään. Ja ylihuomenna, ja sitä seuraavana päivänä, ja sitä seuraavana päivänä....

   Kuten varmaan jo videolta todistitte niin joudun heikkouteni (sekä mielen, että kehon) takia nynnyilemään voimapyörän kanssa. Tavoitteena on lähitulevaisuudessa ottaa kunnon toistoja, joissa polvet eivät missään vaiheessa kosketa maata. Siihen asti joudun tekemään tuollaisia puolikevennettyjäosatoistopelleilyjä.

   GHR tuntui aivan älyttömän hyvältä takareisissä tänään ja varsinkin kun puristelee niitä oikein kunnon tuntumalla niin ei voi muuta kuin nauttia (lue kärsiä tuskissaan). Ohjelmassa lukee glute ham raisea 2x12, mutta minulle tuo 12 toistoa on tällä hetkellä hieman liikaa. Aloitetaan kahdeksasta kunnon toistosta.

   Takakyykkyä tein nopeusvoimaharjoitteluna ja vasta noin kolmannen sarjan jälkeen löysin mielestäni hyvän tekniikan liikkeelle. Tuli hyvä mieli.


   Treeniarvosanaksi annettakoon tällä kertaa...







And as always.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti