lauantai 3. tammikuuta 2015

Välineurheilija




   Tänään piti tehdä muutama korjausliike liittyen treenivarusteisiin sillä nuo vanhat Titanin rannesiteet eivät enää pidä itseänsä tai saatikka meikäläistä koossa. Tarranauha ei yksinkertaisesti enää pidä noissa vaan saattaa aueta kun liikuttaa rannetta muutaman sentin suuntaan tai toiseen. Voin sanoa, että ei ole kovin miellyttävä tunne kun tekee esimerkiksi pystypunnerrusta käsipainoilla ja yhtäkkiä toisesta ranteesta häviää tuki kokonaan... :/ Varsinkin kun luoja on suonut minulle tälläiset riisiranteet, jotka tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen muuten ne saattavat poksahtaa poikki pienemmässäkin liikkeessä.

   Muutenhan noissa ei ole ollut mitään vikaa vaan ovat soveltuneet todella mainiosti tälläiseen wannabe-bodaukseen. Pari vuotta nuo taisivat olla minulla käytössä?





   Nyt olen viime aikoina raskaissa punnerrusliikkeissä käyttänyt alla olevassa kuvassa näkyviä Puodilta löytyviä Sportkraftin siteitä. Toimivat hyvin satunnaiskäytössä omien korvaajana, mutta ovat jatkuvaan käyttöön meikäläiselle hieman liian tukevat. Pituuttakin noilla taitaa olla se metrin verran kun omat Titanit ovat noin 50 cm pituudeltaan. Ero on huomattava.
  

 


   Mutta tosiaan. Tänään laitoin tilaukseen Sportheavy.fi:stä uudet rannesiteet + muuta sälää. Pitäisi ensi viikolla saapua paketti niin pysykääpähän kanavalla niin näette mitä sieltä tulloo! Olen erittäin innoissani niistä ja AIVAN VARMASTI tulee samantien tälläiselle välineurheilijalle penkkiin +15 kiloa sarjapainoihin lisää.

   Sportheavylla oli ennen joulua tarjouksessa 50€ lahjakortteja hintaan 40€. Ostin kaksi kappaletta niitä ja käytännössä säästin heti 20€ tällä tavalla. Tiedossa kun on ollut jo pidempään, että tarvetta muutamalle tavaralle kyseisestä kaupasta on..










Rinta/Kädet HYPERTROFIA 5 (12)

  • 1. Lattiapunnerrus (nopeusvoima)   50-52,5kg + 2-3 ketjut per puoli   6x3
  • 2. Vinopenkki kp   33,5kg   5x6-10
  • 3. Peck-Deck   65kg   4x12
  • 4. Ristikkäistalja   20kg   2x10
  • 5. Yhden käden keskitetty Scott-hauis kp   12kg   5x12
  • 6. Hammer kp vuorokäsin   16kg   3x8-10
  • 7. Hauiskääntö kp vuorokäsin vinopenkillä   13,5kg   3x9-10
  • 8. Ranskalainen kp alaviistopenkillä   16-18,5kg   3x6-10
  • 9. Push-Down köydellä   35kg   2x15
  • 10a. Rannekoukistus tangolla   26kg   3x12
  • 10b. Myötäotehauiskääntö tangolla   26kg   3x8

105 minuuttia.



   Hyvä treeni oli tämänpäiväinen vaikka siinä meni tunti jos toinenkin. Kaipa nuo yhden käden/vuorokäsin tehtävät liikkeet + lattiapunnerruksen ketjujen väsääminen vaan kuluttaa sitä aikaa omalla tavallaan. Mielestäni kun treenitempokin oli kohdallaan niin ei siinä kait auta muu kuin "kärsiä" tämä treeniaika läpi.

   Vinopenkin tein tänään prässissä istuen kun itse vinoPENKKI oli Smith-käytössä toisella treenarilla. Kyllähän se siinäkin toimi! :D Vielä kun olisi tehnyt prässiä samalla niin olisi kehitys taattu..




And as always.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti