perjantai 16. tammikuuta 2015

Bulk Powders




   Nyt tulee mielenkiintoista tavaraa muun muassa nivelvaivoista kärsiville treenaajille!

   Eilen illalla kuriiri toi paketin tuolta Brittein saarilta ja ensimmäistä kertaa tilasin puljusta nimeltä Bulk Powders. Mielenkiintoista tavaraa on yrityksellä myynnissä ja hinnat on sinänsä ihan halpoja verrattuna muutaman muun nettisivun valikoimiin. Valitettavasti punnan kurssi laahaavaan euroon verrattuna on aika suuri niin joutuu maksamaan hieman enemmän kuin normaalisti. Ja jostain kumman syystä täältä ei saa postikuluja "anteeksi" kun tilaa tietyllä summalla vaan ne joutuu ihan itse maksamaan :´( Tässä kannattaisi mielestäni ottaa askel toiseen suuntaan sillä BulkPowdersin yksi pahimmista kilpailijoista MyProtein ei veloita postareita kun ylittää tietyn summan..

   Jos mietitte tilaavanne tuolta niin pieni vinkki; odottakaa kun lafka lätkäisee kaikki tuotteet vähintään -20% alennukseen. Itse tein näin ja heti lähti hinnasta se viidesosa pois, joka lämmittää niin kukkaroa kuin mieltä :)


Mutta tosiaan. Katsotaanpa mitäs tämä paketti pitää sisällään...




   Jotain siellä kyllä on, ei oikein saa vielä selvää...



   Tämä oli aika pjerkeleen kallista tököttiä kun kilohinta huitelee siellä noin 185 euron hujakoilla (ennen alennuksia)! Mutta mutta, tästä riittääkin sitten reiluksi vuodeksi nautintoa ja loppujen lopuksi annoshinta ei päätä huimaa. Ja mikä parasta, mitätön kustannus siitä jos nivelet eivät kipuile treenatessa eivätkä haittaa kehitystä vittumaisuudellaan.


   


   Niveltuotetta tämäkin eli vanhaa kunnon glukosamiinia ja vieläpä jauhemuodossa! Ei mitään tablettaja hyi, ne on mamman pojille + kalliita ;) 

   Kilon pussi ja hinta ei ollut yhtä paha kuin ylläolevan Cissuksen, vajaa 40€. Edelleen mielestäni mitätön hinta reilun vuoden varastosta ja siitä jos/kun nivelet eivät kipuile treenatessa.



   Tässä on 100 gramman pussit tauriinia ja leusiinia. Kumpaakin otin ihan vain mielenkiinnosta ja tarkoituksena olisi heitellä näitä treenijuomiin/palkkareihin. Molemmat halpaa kuin vesi.





   Sitten onkin mielenkiintoinen hökötys johon päätin rahani sijoittaa.Tällä saa itse tehtyä tai pikemmin täytettyä kapseleita nopeasti ja vaivattomasti. Saa tehtyä omia komboja tai laittaa pahanmakuisia jauheita tyhjiin kapseleihin niin ei tarvitse kärvistellä niiden kanssa koko elämää.

   Pidemmässä juoksussa tulee halvemmaksi kun ostaa bulkkina jauhot sekä tyhjät kapselit ja täyttää itse ne mieleisiksiin. Ajattelin ainakin aluksi lähinnä kapseloida noita niveltuotteita (MSM, Cissus, Glukosamiini) omiin kapseleihinsa..



   1000 kappaletta (vielä) tyhjiä gelatiinikapseleita...


    Mukaan lähti myös BulkPowdersin huppari, sheikkeri sekä tuollainen tyhjä valkoinen rasia johon saa tarvittaessa tabut, jauheet tai mille nyt onkaan tarvetta saada järkevä paikka. Tuosta hupparista muuten täytyy sanoa vielä, että hemmetin laadukas, mukavan lämmin ja näyttää ihan pätevältä tälläisen marakatin päällä!



      Ja sitten oli jotain Smoothie juttuja, joita lätkäisivät kaupanpäälle. Haluaako joku?





Alakroppa/Vatsat HYPERTROFIA 4 (14)

  • 1. Etukyykky/Takakyykky (nopeusvoima)   75-90kg   6x3
  • 2. Vipuvarsiprässi   260-290kg   4x8-15
  • 3. Hack-kyykky   80kg   2x12
  • 4. Reisienojennukset istuen   35kg   3x15
  • 5. Voimapyörä seisten kevennettynä   4x4
  • 6. GHR   3x8-10
  • 7. Vatsarutistus ylätaljassa   55kg   3x10
  • 8. Reisienkoukistukset istuen   112,5kg   3x12-15
  • 9. Pohkeet istuen   62,5kg   70 toiston RP + tuplapudotusta loppuun
  • 10. Takareidet roikkuen   3x8
  • 11. Pohkeet Smithissä   76,5kg   4x12-15

114 minuuttia.


   Hieman pääsi treeni venähtämään tänään kun rupesi lopputreenin aikana syntymään ruuhkaa Puodille. Piti hieman liikejärjestystä muutella sekä odotella omaa tekemisen vuoroa, mutta ei se nyt sinänsä haittaa mitään.

   Tuntuu näissä alakropan hypertrofia-treeneissä, että kaikki menee perille riippumatta siitä mitä tekee. Ei vaadi kovin kummoista yritystä kun etenkin etureidet ovat mojovassa pumpissa ja (hyvä) kasvattava kipu on taattu. 

   AINIIN JOO! Meinasinpa unohtaa. Ette usko kuinka mukavaa oli herätä aamulla ja tuntea molemmista latseissa hyvää kipua eilisestä treenistä! Ihan uudenlaista kipua nimenomaan latseissa , joka kertoo karua kieltä siitä kuinka selkätreenit ovat aikaisemmin menneet ties mille lihaksille :D Siis tottakai mulla on selkä ennenkin ollut domsseissa treenien jälkeen, mutta ei koskaan tälläistä tunnetta pelkästään latseissa! Huikean kiva juttu! Se taisi olla se yhden käden soutu, joka repi latissimus dorseja jo ensimmäisenä liikkeenä...




   And as always.




   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti