keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Lihhoo, EB:tä ja minun proteiinia




   Jooh-oh. Treenattu on kyllä kovasti viime päivinä ja kaikki on oikein mainiosti täällä päässä! Hemmetin kovaa väsymystä on kyllä ollut ilmassa vaikka tässä on nyt muutama vapaapäivä töistä eikä homma ole jäänyt esimerkiksi yöunien lyhyydestä kiinni. Ehkä se vaan on tuo synnynnäinen laiskuus, joka tahtoo näyttää voimaansa tasaisin väliajoin?

   Eilen poikkesin normeista ja kävin heilumassa Itäkeskuksen East Bodylla itse Taiteilija Tammilehdon kanssa! Todella mukava paikkahan EB on treenata eikä siellä todellakaan ole mitään ylimääräistä tungettu yhtään mihinkään. Ehkä sen takia, että koko paikassa on se seitsemän ja puoli ikkunatonta neliötä kellaritasossa...? :D Hiljaista oli siinä puolen päivän tienoilla kun Taiteilijan treeniluolassa heiluttiin eikä siellä tainnut olla kuin kolme muuta parhaimmillaan kasvattamassa omia lihojaan. Molemmat otettiin jalkoja, meikäläinen enemmän voimatyylillä ja kaveri pumppivoittoisesti pudotussarjoilla sekä muulla kivalla. Hyvä treeni kaikenkaikkiaan vaikka ilmassa tahtoo nyt olla taas pientä kevennyksen poikasta? Varrotaan nyt vielä hetki ja kuulostellaan kroppaa eikä tuomita vain yhden harjoituskerran perusteella. On tässä kyllä toisaalta taas hetki tehty nousujohteista salitreeniä alati kasvavilla painoilla..






   Otinpa muuten NYT VIHDOIN JA VIIMEIN osaksi treenejä maastavedon! Silloin joskus kirjoittelin kuinka otan maastavedon mukaan alakropan voimapäiviin ennen varsinaista treeniä, jotta tekniikka saataisiin kuntoon. No perkele, se ei kauaa kestänyt jos totta puhutaan! En vain saanut mitään iloa irti siitä, että ennen varsinaista treeniä pitäisi harjoitella jotain freakin´ tekniikkaa pelkästään. Nyt otin kuitenkin sen korjaavan liikkeen kohti suurempaa selkää sekä taka-akselistoa kun otin maastavedon ihan vakituiseksi liikkeeksi normi ohjelmaan. Toisena liikkeenä otan ja otin EB:llä maastavetoa kolmisen sarjaa "sumotyylillä". 

   Tuo sumotyyli tuntui heti natsaavan paremmin meikäläisen välityksille vs normi deadliftaaminen, joka tuntuu erittäin epäluonnolliselta riuhtomiselta. Ja tulipa muuten otettua ennätyspainoilla heti (todella viisasta btw) näin ohjelman alkuun! 120 kilolla! Huikeaa tekemistä, I know ;)

   Pääliikkeet menivät muuten tämän viikon alusta vaihtoon ja palattiin ns. perus voimaliikkeisiin, joilla tätä PHATtia on aloitettukin. Etukyykky vaihtui takakyykkyyn ja yhden käden soutu perus kulmasoutuun tangolla. Yllättävän hyvin kulki molemmat liikkeet tuon kolmen viikon "tauon" jälkeen ja kyykkyyn sai heittää 7,5 kiloa enemmän painoa sarjoihin. Viimeinen sarja tuli otettua 140 kilolla, joka käytännössä meinaa sitä, että tässä ollaan enää 5 kilon päässä alltime sarjaennätyksistä. Ennätykset, jotka on tehty aikana ennen kuin polvet rupesivat vihaamaan meikäläistä...


Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (15)

  • 1. Takakyykky   135-140kg   3x3-5
  • 2. Maastaveto   100-120kg   3x5
  • 3. Prässi   300-325kg   2x8-10
  • 4. Heilurihack (Kraftwerk)   65-80kg   2x5-6
  • 5. Pohkeet istuen   50-75kg   3x6-10
  • 6. Pohjekone (Kraftwerk)   7-9 tasot   3x6-10
  • 7. Reisienkoukistukset maaten   8-10 tasot   2x6
  • 8. Vatsakone   65-70kg   2x6

74 minuuttia.


   Yllä on tuo eilen suoritettu EB:n treeni. Koitan aina vieraalla salilla tehdä laitteita, joita ei omalla salilla ole sillä se on a) mukavaa vaihtelua ja  b) (lähes) kaikkea pitää kokeilla. Tuo heilurihack on muuten todella loistava laite ja jos saisin valita yhden laitteen, jonka varastaisin EB:ltä niin se olisi ehdottomasti tuo! Osuu tehokkaasti etureisiin ja tuo kulma tekee siitä hemmetin raskaan eikä tarvitse edes miettiä (tälläisenä heikkona) laittaako paljon rautaa vai ei.

   EB:n settien jälkeen poikettiin muuten Chef Wotkinsin tukussa/tehtaanmyymälässä ostamassa halppoo lihhoo, jotta saataisiin omat lihhoot kasvamaan. Kilo kanaa, kilo nautaa ja pari kiloa sika-nautaa (rasvaa 5-10%). Tuosta kanasta täytyy sanoa sen verran, että ylivoimaisesti parasta kanaa mitä olen eläissäni syönyt. Piste. Lihoja en ole vielä kerennyt mutustelemaan, mutta tuskin ovat nekään kovin yrjöttävän makuisia..




   Ja hei, pakkohan mun on päästää teidät vielä näin viimeisen kerran mukaan virtuaaliselle paketin avausmatkalle! Tämä paketti oli se viimeinen niistä kaikista, joita tuli tilattua tuossa joulun aikoihin. Ensimmäinen kuva paljastaakin jo, että mistä tämä on tullut....



   "Rumpujen pärinää"! Jännitys tiivistyy...



   Jotain siellä(kin) on, ei paljoa? Katsotaanpa tarkemmin...




   L-Leusiinia tuli isompi pussi (250 gemmin) BulkPowdersin 100 grammasen seuraksi ja Proteiini vohveleita! Vielä en ole kerennyt maistamaan...



   Digitaalinen mittausvaaka, jonka saa tarvittaessa mukaan matkalle. Tämä on hieman tarkempi kuin normaalit vaa´at sillä tämä näyttää gramman tarkkuudella mitä ikinä nyt mittaakaan. Tällä ajattelin lähinnä punnita noita niveljauhoja kun laittelen niitä kapseleihin ja tarvittaessa tämän saa vaikka mukaan matkalle.



   Ja pari Myproteinin hot/cold-pussia lähinnä kovien jalkatreenien jälkeen polville tulehduksia/kiputiloja helpottamaan. Nyt on ollut käytössä Primasta ostettu saman tyylinen kylmäkuuma-pussi, mutta ei näin laadukasta sillä siitä on tuo suojapussi hajonnut aika naurettavasti. Nämä vaikuttavat huomattavasti laadukkaimmilta.



   Ja kaikki nämä tietysti -20% ;) Kannattaa AINA odottaa noita tarjouksia niin saa rahoille entistä enemmän vastinetta.


   Fitnesstukustakin tuli muuten kolmisen pönttöä Octanea treenijuomiin kun olivat hyvässä tarjouksessa ja meillä oli 100 euron lahjakortti vielä käyttämättä tukkuun. Itselleni otin nuo ja vaimolle katsottiin Niken treenibyxornat.




   Huomenna kannattaa muuten tulla lukaisemaan tuleva päivitykseni sillä se on mielenkiintoinen juttu. Eikä liity salihommiin millään tavalla! (Jos päivitystä ei kuulu niin se synnynnäinen laiskuus on ottanut minusta otteen...)



And as always.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti