tiistai 27. tammikuuta 2015

Puskee puskee kuin BULL Mentula!




   Poikkeuksellisesti en käynyt eilen treenaamassa vaikka kalenteriin oli treenipäivä merkattu. Väsytti niin hemmetisti aamulla kun olin tehnyt kolmeen päivään paljon työtunteja, treenejä eikä uni ollut mitään loisteliasta tietenkään. Käytännössä käytinkin eilen keskiviikolle varatun lepopäivän ja nyt treenataankin sitten se viisi päivää putkeen sunnuntaina hieman hengähtäen. Oli kyllä täysin oikea päätös jatkaa tyynyn halailua eilen, koska sain tänään niin paljon enemmän irti itsestäni salilla.

   Joku voisi kutsua laiskuudeksi kun ei salille mennä sovittuna päivänä, mutta toinen taas kropan kuunteluksi...





Yläkroppa VOIMA 1 (16)

  • 1. Penkkipunnerrus   105kg   3x3 (viimeiset toistot PT)
  • 2. Dippi   50kg   2x6
  • 3. Kulmasoutu MO   100kg   3x5-8
  • 4. Leuanveto VO   30-35kg   3x2-5
  • 5. Ylätalja VO   100kg   2x8
  • 6. Pystypunnerrus kp   36kg   3x9-10
  • 7. Hauiskääntö mutkatangolla   49kg   3x6
  • 8. Skull Crusher mutkatangolla alaviistopenkillä   43-48kg   3x5-8

112 minuuttia.


   Hyvä junppahumppa vaikka hemmetin raskasta oli monessa liikkeessä tekeminen. Hyvin sain silti puskettua hommaa eteenpäin. Aivan kuten kuuluukin.

   Penkkipunnerrus oli raskasta ja siinä jokaisessa kolmessa työsarjassa kaksi toistoa tuli hienosti, mutta kolmas vasta varmistajan hienoisella avustuksella. Sinänsä harmittaa, mutta sinänsä ei, koska yritykset oli oikeasti hyviä laadultaan. Kaipa se vaan täytyy lähteä jo tässä vaiheessa puskemaan toisto kerrallaan sarjoihin ennen kuin edes miettii nostavansa painoja suuremmiksi :/

   Leuanvedossa kokeilin huvikseni 35 kilolla paria toistoa ja kyllähän se liikkui kohtuullisen hyvin. 10-20 kiloa pitäisi silti saada tämän liikkeen sarjapainoihin lisää (=tavoite)... Kulmasoudussakin on nähtävästi hieman paukkuja varastossa kun normaalisti teen tässä voimaliikkeessa max 5 toistoa niin tänään ei tehnyt mieli lopettaa yhden sarjan kohdalla vaan vetelin 8 toistoa suoraan :)


   Aamulla tai oikeastaan päivällä käytiin treenaamassa ja illemmalla (nyt) tuttuun tapaan hieromassa aivonystyröitä viron kielen kurssilla. Sellainen huomio on noussut tässä kolmen kerran jälkeen, että jatkossa voisi käydä reenaamassa niin aikaisin aamulla kuin vain kerkeää, koska tahtoo tuo rakko olla aika hemmetin vilkkaalla päällä muutama tunti heilumisten jälkeen. Tietysti oppitunneilla saa käydä vessassa eikä sitä kukaan todellakaan kiellä, mutta ei oikein jaksaisi kuutta kertaa käydä posliinia moikkaamassa sen 2,5 tunnin aikana.





And as always.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti