perjantai 9. tammikuuta 2015

Paketteja kuin jouluna




   Valitettavasti viimeksi on tullut päivitettyä tätä ilosanomaa maanantaina, koska nyt on ollut pakko nipistää jostain pois kun tuo aika on viimepäivinä mennyt suurimmaksi osaksi vanhaan kunnon neljän koplaan: nukkuminen, treeni, syöminen ja työt. Vaikka olenkin verbaalisesti erittäin lahjakas näin hiljaiseksi mieheksi ja Mensan jäsenet eivät suostu lisäämään minua rekisteriinsä liiallisen älykkyyden vuoksi (kateelliset paskat saatana!), niin tähän päivityksen tekemiseen menee useimmiten enemmän kuin muutama minuutti. Believe it or not.

 Eilinen päivä oli kaiken huippu näistä kun meikäläiselle jäi huikeat KOLME MINUUTTIA ennen kuin oli pakko lähteä työmaalle ahertamaan. Tämä siis sen jälkeen kun olin saapunut salilta, käynyt suihkussa ja tehnyt ruuat valmiiksi. En tosiaan kerennyt edes syömään kun piti kiirustaa ansaitsemaan voita leivän päälle! :D Töissä tietysti söin treenin jälkeisen aterian ihan anabolisen ikkunan puitteissa niin ei jäänyt gainzzit saavuttamatta, UGH!

   Ihan normaalisti on tullut kyllä treenattua tällä viikolla, tiistaina Alakropan VOIMA päivä ja torstaina Selkä/Olkapää+forkut HYPERTROFIA-painotteisesti. Tänään sitten Alakroppa/Vatsat hyvällä asenteella läpi. Tässä nämä treenit sisältöineen ja pienet turinat niistä...


Alakroppa VOIMA 2 (13)

  • 1. Etukyykky   110kg   3x3-5
  • 2. Hack-kyykky   135kg   2x5-6
  • 3. Reisienojennukset istuen   62,5kg   2x10
  • 4. SJMV   127,5kg   3x5
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   150-152,5kg   2x8-10
  • 6. Pohkeet Smithissä   116,5kg   3x10
  • 7. Pohkeet istuen   90kg   2x6
  • 8. Vatsarutistus ylätaljassa   70kg   3x6
  • 9. Hoover   20kg   2x75 sek

87 minuuttia.


   Tiistain treeni oli hemmetin kova. Etukyykkyyn sain ladottua 110 kiloa ja otettua sillä hyvät kolme sarjaa, mitä nyt toisessa sarjassa mentiin failureen neljännen toiston jälkeen :D Etarin ensimmäinen sarja oli kyllä silkkaa parhautta kun tuli loistavat viisi toistoa ja oli kevyttä kuin mikäkin kevyt juttu! Höyhen! Höyhen on kevyttä!

   Hoover meni myös älyttömän hyvin perille ja harvoin on tullut noin kipeäksi vatsat treenin jälkeen. Kova liike ja suurin kamppailu käydään mielen kanssa ei niinkään lihasten kanssa.


Selkä/Olkapäät+forkut HYPERTROFIA 3 (13)

  • 1. Yhden käden soutu kp (nopeusvoima)   36kg   6x3
  • 2. Leuanveto MO   4x6-14
  • 3. Ylätalja kapealla kahvalla   60kg   2x12-15
  • 4a. Incline DB Shrugs   21kg   2x20
  • 4b. Olankohautukset selän takana Smith   31,5-51,5kg   2x12-15
  • 5. Latsiveto ristikkäistaljassa   20kg   3x15-20
  • 6. Kajakkisoutu   30kg   2x12
  • 7. Takaviparit istuen kp   9kg   4x12-15
  • 8. Yhden käden vipunosto sivulle kp   11kg   3x12
  • 9. Pystysoutu tangolla   36-38,5kg   2x12-15
  • 10. Pystypunnerrus kp   26-28,5kg   5x5-10
  • 11. Rannerullaus-kone   22,5kg   2x10 (5 per suunta)

89 minuuttia.


   Torstain treeni oli vähän väsynyttä pakertamista ja olisi tehnyt mieli olla mieluummin kotona. Sain kuitenkin tehtyä jotain ja ei se taaskaan ollut turhaa hommaa vaan vaikka oli vähän heikompi treeni niin se on aina parempi kuin se jolloin ei salille lähdetty. Olankohautukset tein ihan hetken mielijohteesta jos vaikka sattuisi saamaan jotain tavaraa trapseihin kasvatettua.


Alakroppa/Vatsat HYPERTROFIA 4 (13)

  • 1. Etukyykky (nopeusvoima)   72,5kg   6x3
  • 2. Vipuvarsiprässi   255kg   3x15
  • 3. Hack-kyykky   90kg   2x8-12
  • 4. Reisienojennukset istuen   35kg   4x12-15
  • 5. Voimapyörä seisten kevennettynä   3x5
  • 6. Vatsarutistus ylätaljassa   55kg   3x12
  • 7. GHR   3x8
  • 8. Reisienkoukistukset istuen   112,5kg   3x8-10
  • 9. Takareidet roikkuen   2x8
  • 10. Pohkeet istuen   62,5kg   60 toiston RP
  • 11. Pohkeet Smithissä   76,5kg   4x12

91 minuuttia.


   Tänään olikin sitten aivan erilaista pakertamista kuin eilen. Pistin vähän vauhtia tekemiseen ja sain väkerrettyä treenin läpi hyvällä temmolla sekä hyvällä kontrollilla kohdelihaksia kiusaten. Etukyykyn tein tänään ilman ketjuja ja se tuntuu toimivan paremmin näin kun tähtään nopeusvoimaan. Mielenkiintoisesti takakyykyssä homma tuntuu olevan juuri toisinpäin eli paketti liikkuu paremmin ketjujen kanssa kuin ilman. Mene(n) ja tiedä(n) taas :/

   (Pienet) etureidet oli aivan pumpissa neljän etureisiliikkeen jälkeen eikä kivulta vältytty taaskaan! Onneksi tämä kipu oli sitä hyvänlaatuista treenien aiheuttamaa (mahdollisesti) lihaskasvua aiheuttavaa pumppikipua eikä sitä kun joku lihas on räjähtänyt/venähtänyt kappaleiksi kesken leikin.



Ja niitä paketteja, paketteja!


   Kuten olen parissa viime päivityksessä mahdollisesti maininnut niin viime aikoina on tullut tilattua vähän kaikenlaista netin syövereistä. En suostu paljastamaan mitä kaikkea, koska näistä saan edes jotain materiaalia tänne blogin puolelle sitten myöhemmin ;)

  Mutta tosiaan. Nyt näitä paketteja on ruvennut muutama putoamaan onnelliselle omistajalleen niin päästän teidät mukaan tälläiselle virtuaaliselle matkalle availemaan paketteja!

   Sportheavyn paketin kävin itse asiassa hakemassa ihan muutama tunti sitten vasta kun käppäilin salilta kotiin. Nopeasti oli paketti täällä kun eilen tuli sähköpostia, että paketti on laitettu matkaan Mansesterista. Eli sen puoleen ei mitään ongelmaa.



   Tätä pakettia olin odottanut kuin kuuta nousevaa sillä tilasin aikamoista laatutavaraa Brittein saarilta. Tai siis ihan kotoSuomesta tilattu, mutta nuo SBD:n tavarat ovat Iso-Britanniassa valmistettuja ja kovan laatukriteerit pitää läpäistä, jotta tuote pääsee myyntiin. EI todellakaan mitään Kiina-scheissea lähimarketin hyllystä.



   SBD polvenlämmittimet, jotka kustansivat 69,90€ eli vajaat 35 euroa kappale. Hemmetin isoilta ja jykeviltä nämä näyttävät kun vertaa noihin Prismasta ostettuihin (ja hajoamispisteessä) oleviin vanhoihin polvenlämmittimiin. 

   Sportheavyn sivuilla oli ihan virallinen kokotaulukko näiden koon valitsemista helpottamaan ja itselläni kun on koon 38 cm polvet niin kooksi tuli XL. Nämä tuntuvat kuitenkin ehkä hieman liian löysiltä ja isoilta niin saattaa olla, että vaihdan nämä vielä koon pienemmiksi kun se on mahdollista. Katsotaan ja mietitään... Toisaalta olisi hyvä jättää kasvuvaraa jos vaikka reidet + pohkeet tästä johonkin vielä kasvaisivat. Toisaalta meikäläisellähän on todettu osaavien lääkärien puolesta, että kaikki lihaskasvu on tapahtunut jo toiseen ikävuoteen mennessä....





   SBD:n rannesiteetkin tulivat sieltä korvaamaan nuo vanhat ranteille hengenvaaralliset Titanin siteet.  60 senttiset ovat nämä ja molemmille on oman käden side peukalolenkkeineen. Vaikka nämä ovat se "Joustava"-malli niin hemmetin tiukalle nämäkin sai ja aivan varmasti ovat riittävät tälläiseen wannabe-bodaukseen. Huomenna testaukseen!!







   Ja lisää SBD:tä! :D Deadlift-sukat otin mukaan tilaukseen ihan vain siistä syystä, että olen kova välineurheilija! Jos tässä nyt kuitenkin ensiksi oppisi vetämään maasta ja sitten vasta laittettaisiin sukkia jalkaan....




      Ammoniakkia pieni puteli. Ihan silkasta mielenkiinnosta ja kokeilunhalusta tilasin, koska olen jo pidemmän aikaa miettinyt tämän hankkimista. Ei juotavaksi vaan nuuhkaitavaksi ennen kovia nostoja! Vaatimuksina tämän käyttöön on muuten + 200 kiloa kyykkyyn tai penkkiin sekä tyhjä sali, ei muuten kehtaa tälläisenä riisikeppinä ja lasten painoilla! 





      Taas kerran yksi pallo lisää hieronta-arsenaaliin! Lacrosse-pallo on tämä ja vaikuttaa hyvältä kapineelta eikä luista edes parketilta pois alta. Ajattelin tämän kyllä olevan astetta pienempi, mutta mennään nyt tällä.






   Tämä paketti sen sijaan tuli jo alkuviikosta ja sisältää vuoden varaston yhtä tiettyä tuotetta..




   Jaa-a, mitähän sieltä paljastuu.... Hyvin oli muuten pakattu tuotteet, harvoin näkee näin hyvää tekemistä!





   Kuusi kappaletta jotain siellä näyttäisi olevan... Horkkaa, steroideja, sustaa, decaa, hormooneja??





   No eihän siellä mitään kiellettyä ole! Vain vuoden varasto multivitamiineja kun halvalla sai. 7,90 € kustansi purkki ja tuollainen puteli riittää kahdeksi kuukaudeksi.




   Hyvät arvot tavaraa sisältää nämä tabut. Muun muassa jodia löytyy kuten myös molybdeenia, jota ei monessa multivitamiinituotteessa ole... Miksi ihmeessä sitten jotain molybdeenia pitäisi saada? No tämä selviää teille siinä vaiheessa kun yksi toinen paketti saapuu minua ilahduttamaan tuolta Saksan maalta ;)






And as always.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti