keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Bulgassa




   Jeeees. Se ois tämän viikon voima-treenit saatu pulkkaan ja nyt vietetään viikon toista lepopäivää hyvillä mielillä. Tai no, 12 tuntia piti heilua töissä ensiksi ja sitten vasta (eli nyt) pääsi hetkeksi rentoutumaan. Safkaa naamariin, aivot narikkaan, kakan suoltamista tänne teidän luettavaksi samalla telkkaria epämääräisesti seuraten. Aika hyvin on puhti pois kun vetäisee tuollaisen puolivuorokautisen-tööpäivän varsinkin kun eilen jo painoi jaloissa treenit kohtuuttoman paljon. Pienenä kuriositeettinä tähän väliin tuosta väsymyksestä, että ma-ti välisenä yönä tuli nukuttua "vain" 17 tuntia... Ihan ok.


Yläkroppa VOIMA 1 (29)

  • 1. Penkkipunnerrus   112,5-115kg   3x2-3
  • 2. Dippi   60kg   3x3-5
  • 3. Kulmasoutu tangolla   117,5kg   3x5
  • 4. Leuanveto MO   15kg   2x6 + VO   45kg   1x2
  • 5. Ylätalja VO   120kg   2x6
  • 6. Pystypunnerrus tangolla   65-70kg   3x5-8
  • 7. Skull Crusher mutkatangolla   55,5kg   3x5-6
  • 8a. Hauiskääntö mutkatangolla   55,5kg   3x4
  • 8b. CoC   #1,5   3x6
128 minuuttia.



   Maanantain treeni oli ihan ok. Pientä muutosta otettiin taas kehiin, jotta tuo raihnainen kroppa ei pääsisi tottumaan niin herkästi menoihin ja meininkeihin; pääliikkeet menivät taas kolmeksi viikoksi vaihtoon ja pari uutta liikettä pienillä twisteillä otettiin käyttöön. Ensinnäkin pääliikkeiden osalta palattiin vanhoihin ns. pääliikkeiden pääliikkeisiin eli kulmasoutuun ja penkkipunnerrukseen. Pena oli hieman tahmeata, mutta kulmasoutu rokkasi huomattavasti paremmin. Pystypunnerrusta tein käsipainojen sijasta tangolla ja yllättävän raskasta oli tuollaisilla tyttöjen painoilla. Mutta kaipa se siitä taas lähtee etenemään. Johonkin suuntaan. Toivottovasti ylöspäin. Leuanvetoa otin myötäotteella ensiksi pari sarjaa 15 kilolla ja sitten vielä loppuun ns.puhdas voimasarja 45 kilolla parisen toistoa.

   Näin keskiviikkoisena iltana on selkä ja olkapäät muutamien muiden lihasryhmien lisäksi vielä ihan mukavissa DOMSseissa eli perille taisi mennä. Toisaalta kun ottaa pientä twistiä mukaan treeneihin niin se yleensä tuntuu heti hyvällä tavalla ja kroppa kiittää ;)


Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (29)

  • 1. Takakyykky   160kg   3x2-4
  • 2. Maastaveto   155kg   2x3-4
  • 3. Vipuvarsiprässi   380kg   2x6
  • 4. Reisienojennukset istuen   76,25kg   2x10
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   175kg   3x8
  • 6. Hoover   55kg   2x30-45sek
  • 7. Vatsarutistus ylätaljassa   87,5kg   2x6
  • 8. Pohkeet Smithissä   161,5kg   3x8-10
  • 9. Pohkeet istuen   110kg   2x8
109 minuuttia.



   Eilinen treeni olikin sitten hieman kaksijakoinen: selvästi väsyneet jalat oli kannettavana, mutta hyvillä fiiliksillä painoin menemään siitä huolimatta. Tuon jalkojen väsyneisyyden huomasin jo heti kyykyn ensimmäisessä sarjassa kun viides toisto ei enää tullutkaan vaan alas jäätiin rackissa :/ Toinen sarja olikin sitten vielä väsyneempi pitkästä sarjatauosta huolimatta kun ei vaan ollut sitä voimaa puristaa itteä sieltä "pain cavesta" pois. En ole kyllä tuollaista reisien väsyä pitkään aikaan kokenut! Epätodellinen fiilis kun kanankoivet pettävät heikkoudellaan kesken sarjan, kyllä yleensä sieltä tullaan keinolla tai toisella pois. Nyt ei tultu.

   Treenin kohokohta taisi olla tuo prässi, jossa sain +2 toistoa verrattuna viime kertaan. Raskastahan se oli, mutta niin sen pitääkin. Maastaveto oli aika kauhean näköistä btw... Onneksi ei ole videota todisteena ;)


Viimeinen kerta


   Tuo eilinen treeni olikin omalta osalta viimeinen treeni vanhalla Voimapuoti Gymillä, koska paikkahan suljettiin ja siirretään kuluvien päivien aikana uuteen osoitteeseen. Onneksi uusi sali pysyy sentään Pitäjänmäellä niin ei tarvitse lähteä reissaamaan pidemmälle pelkän salin takia. Muistelen kauhulla sitä aikaa kun reissasin täältä Pitskusta sen about kaksi tuntia yhteensä GB Gymille ja takaisin. Täysin turhaa aikaahan tuo oli. Istua vain bussissa ja katsella maisemia tai lukea kirjaa ihmisten mylviessä taustalla. Not my cup of tea.

   Mutta tosiaan. Voimapuoti avaa uudet uljaat ovensa todennäköisesti vasta 6. päivä toukokuuta ja pakko käydä vetämässä muutamat treenit jossain muualla. Voittajaksi pienen selvittelyn jälkeen taitaa nousta ihan oma firman sali Ilmalassa. Pyörällä pääsee sinne 10 minuutissa ja siellä pystyy vetämään ihan tarvittavan kovan treenin ja useimmiten ihan omassa rauhassa. Pientä säätämistä joutuu tottakai tekemään, mutta vaihtelu virkistää kuten me kaikki tiedämme (y).

   Innolla odotan tuota uutta Voimapuotia, koska siellä tulee kuitenkin vietettyä paljon aikaa viikosta ja jos paikka ei miellytä niin ei siellä sitten huvita ollakaan. Paljon uutta mielenkiintoista laitetta on sinne tulossa, osa heti ja osa tippuu sitten vuoden mittaan, paljon tilaa humppailla, paljon levypainoja, paljon kaikkea! Saas nyt kuitenkin nähdä millaiseksi paikka muodostuu ajan myötä ja millaista porukkaa sinne eksyy treenaamaan. Vanhassa paikassa kun oli lähes poikkeuksetta omien kokemuksieni mukaan asiallista porukkaa treenaamassa! Tai no, meikäläinen on vähän huono arvioimaan kun en aina tahdo noteerata muita ihmisiä vaan elän/treenaan omassa "kuplassani" :D






   And as always.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti