maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lihasten leikkiä ja evästystä




   Ostinpa muuten tuossa muutama hetki takaperin pöntöllisen Vitargoa™. Mielessä oli kytenyt jo pidempään halu kokeilla tuota pro-ukkojen ja muiden sankareiden käytössä olevaa tököttiä, mutta kukkaron nyörit ja järkevä mieli on estänyt ostot tähän mennessä. Nyt sain kuitenkin kikkailtua Fitnesstukusta Vitargoa reiluun yhdeksään euroon kilo kun normaalisti kilosta pyydetään noin 17,50 euroa. Se on paljon se.







   Tietäjät tietysti tietävät mitä ihmettä Vitargo on, mutta niille, jotka eivät tiedä niin yksinkertaistettuna Vitargo on ohratärkkelystä eli käytännössä hiilihydraattia. Ja mikä siitä tekee niin "hyvän" niin on sen alhainen osmolaliteetti-luku, joka meinaa sitä, että tämä imeytyy suurinakin määrinä paljon paremmin kuin muut hiilihydraatin lähteet. Ihanteellista tököttiä muun muassa treenijuomaan kun imeytyy vatsalaukusta eikä jää sinne pörisemään.

   Itse aloitin nyt 20 grammalla treenijuomien muiden ainesosien lisäksi ja katsotaan nyt minkä verran tuota on järkevä lähteä lisäämään. En nyt sinänsä odota mitään ihmeitä tämän tuotteen kohdalla, mutta onhan se aina kiva kokeilla kaikkea "luxusta". Huomatkaa muuten myös kuvan hieno Vitargo-juomapullo :P


   Samassa tilauksessa tuli myös täydennettyä hiilarivarastot kröhöm.. "hieman" halvemmalla jauheella: 




   Tukku lätkäisti mukaan myös tuollaisen ilmaisen firman paidan. Ainoa vaan, että paidassa pitäisi lukea "I jiggle and I'm Fat" jolloin teksti olisi osuvampi kohdallani..





Yläkroppa VOIMA 1 (26)

  • 1. Penkki kp   51kg   3x6
  • 2. Dippi   60kg   2x5
  • 3. Pendlay-Row   82,5kg   3x5
  • 4. Leuanveto VO   35kg   2x5-6
  • 5. Ylätalja VO   120kg   2x4-6
  • 6. Pystypunnerrus kp   41kg   3x5-6
  • 7. Skull Crusher mutkatangolla alaviistopenkillä   55,5kg   3x4
  • 8. Hauiskääntö mutkatangolla   55,5kg   3x4
  • 9. CoC   #1   3x10-13 + 1 x 25 sek pito

120 minuuttia.



   Tämä tämänpäiväinen treeni oli yllättävän hyvä vaikka piti herätä aikaisin töihin (=tunnetusti suuri nou-nou minulle) ja raahautua väsyneenä sieltä salille sätkimään. Pääliikkeet menivät taas vaihtoon ja penkkipunnerruksen tilalle tuli penkkipunnerrus käsipainoilla ja kulmasoudun tilalle Pendlay-Row. Penkki kp oli yllättävänkin kevyttä ja hieman hämmästyin kun 51 kiloset liikkuivat kuin vhettä vhain! En kehdannut lopettaa sarjoja viidennen toiston kohdalla kuten ohjelmassa lukee vaan otin vielä sen kuudennenkin pois kun oli vhoimaa thännää! Pendlay-Row oli hieman raskaampaa sitten ja pientä hakemista oli sen kanssa, nothing serious though.

   Ja tässä tältä päivältä random ylätaljavideo, jossa pari sarjaa koko freakin' pakalla.... Leuanvetoon toivoisin tästä riuhtomisesta apua vain ;´)






   Nyt on hyvä lopettaa tämänkertainen sepustus kuvaan, jossa on 1. Vaimoni ostama pääsiäismuna minulle ja 2. kättä etäisesti muistuttava narunpätkä. Btw, Kinder on yksi meikäläisen alltime-herkuista... Omnomnonomn (kuolaa) Kinder menee kuulemma suoraan kuvassa olevaan naruun ja edistää palautumista sekä lihaksen kasvua x1000000.







No okei. Annetaan Arskan sanoa viimeinen sana kuten aina ennenkin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti