lauantai 25. huhtikuuta 2015

Back On The Straddle




   Noniin, nyt on tuosta maanantain pienestä loukkaantumisesta aikalailla selvitty ja palauduttu eikä tässä taida muu auttaa kuin puskea hommaa taas eteenpäin! Tiistaina ja keskiviikkona oli tuo kakkalihas vielä aika jumisessa olotilassa, mutta jotenkin se vaan lähti siitä muille maille ja nyt se on lähes uudenveroinen.

  Mulla oli kyllä ollut tuolla alueella pientä jumisuutta lapojen välissä jo pidemmän aikaa, mutta se ei missään vaiheessa haitannut tekemistä vaan korkeintaan kun istui paikoillaan pidemmän aikaa niin silloin lavat vetivät itsensä jumiin. Kaipa se maanantain ylätaljasessio vaan pääsi repäisemään sieltä jotain irti ja siitä sitten kärsittiin nelisen päivää. Pakko myöntää, että hieman jopa säikäytti tuo pieni vamma, koska kipu/jumisuus tuntui tuolla niskan, selkärangan ja pään alueella. Ei tämä homma kuitenkaan niin kivaa ja tärkeätä ole, että pitäisi itsensä missään vaiheessa halvaannuttaa..

   Tänään palasin joka tapauksessa salille suorittamaan viikon toista VOIMA-treeniä, jonka myötä tämän viikon treenimäärät jäävät vain kahteen kertaan sen normaalin viiden sijaan :( No ei voi mitään, välillä tämä on tämmöistä ja turha jäädä tätä murehtimaan nyt ollenkaan. Parhaimmassa tapauksessahan tämä voi toimia pienenä välikevennyksenä treenimäärän ollessa niin alhainen viikkotasolla!


Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (28)

  • 1. Etukyykky   130-135kg   3x1-5
  • 2. Vipuvarsiprässi   380kg   2x4
  • 3. Reisienojennukset istuen   76,25kg   2x8
  • 4. Reisienkoukistukset istuen   173,75kg   3x10
  • 5. Hoover   50kg   1x80sek
  • 6. Vatsarutistus ylätaljassa   86,25kg   2x8
  • 7. Pohkeet Smithissä   161,5kg   3x8
  • 8. Pohkeet istuen   110kg   2x6

90 minuuttia.


   Ei huono treeni ollenkaan. Etukyykyssä otettiin taas ennätyksiä muun lopputreenin ollessa aika perus puurtamista. Etukyykyn videot näyttävät jotenkin mielenkiintoisilta; omintakeinen kyykkytyyli ja alhaalla polvet tuntuvat vatkaavan ihan minne sattuu! :D No kipuja ei ainakaan vielä ole niin turha kait tässä on huolestua.






   Lankkupidostakin otin teille videon vaikka tässä ei mitään katsottavaa oikein tahdo ollakaan :/






   Ilmeisesti kuulemani huhut ovat osoittautumassa oikeiksi sillä Gym Voimapuoti on ensi viikolla muuttamassa uusiin suurempiin tiloihin! Ihan mielenkiinnolla odotan millainen tuo uusi lokaatio tulee olemaan ja mitä uutta sinne saadaan raahattua. Kolme treeniä tuon kiinnioloajan aikana täytyy käydä jossain muualla treenaamassa, mutta eipä tuo mikään iso ongelma ole. Ehkä duunipaikan salille humppaamaan tai sitten jonnekkin muualle? Katsotaan katsotaan. 






   Tekisi mieli pölistä vielä jotain, mutta jutun juurta ei vain tahdo olla. Ehkä se on parempi vaan lopettaa tähän tällä kertaa ja antaa Arskan sanoa taas viimeiset sanat...



And as always.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti