keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Poks Räks Pum




   Jaahas. Tuossa Puoli vuotta PHAT-turinoinnissa kerkesin jo iloita kuinka vammat eivät ole vaivanneet pitkään aikaan ja treenit kulkevat eteenpäin kuin höyryjuna. No eilen sitten pääsi niska tai joku osa ylemmästä selästä revähtämään ylätaljassa eikä nyt auta muu kuin levätä tuota kuntouttaen. Kylläpä vaan vituttaa tällä hetkellä! Niin hemmetin hyvin olen päässyt jo pidemmän aikaan puskemaan treeneissä kovempia rautoja ja harmittaa vietävästi jos tästä muodostuu isompi tai pidempi aikainen ongelma. Tänään en salille itseäni luonnollisestikaan raahannut, koska ei tuo pää tahdo kääntyä suuntaan tai toiseen ilman kipua ja huomattavaa jäykkyyttä. Annan nyt ainakin huomisen vielä lepoa kakkapäälihaksille ja aikaisintaan sitten torstaina mietitään mitä tehdään. Joka tapauksessa tästä tulee poikkeava viikko treenien suhteen ja treeni kerrat jäävät auttamatta alle viiteen.

   Koitan tässä nyt rullailla foam rollerilla ja kovalla pallolla tuota jäykkää alue-kokonaisuutta jos vaikka sattuisi paikat vetreytymään siitä. Mitään kipulääkkeitä tai vastaavia en suostu popsimaan kun eivät oikein koskaan ole kuuluneet tapoihini.






   Eilinen treeni ei noin lähtökohdiltakaan ollut mikään paras kun ei pahemmin tullut tuota Nukkumatin kanssa riehumista harrastettua. Työpäiväkin venyi ylitöiksi (harvinaista) ja väsyneenä oli pakko sitten raahautua lihatehtaalle humppaamaan. Normit kattavat alkulämmittelyt tuli kyllä tottakai tehtyä, mutta jotenkin ne (heikot) lihakset sitten pääsivät vaan heittämään kapuloita rattaisiin ja nyt kärsitään sitten siitä.

   Huomasin, että tänään ei tunnu juttu kulkevan kuten on joskus kulkenut niin tein tuollaista muutaman toiston kokeilua muun muassa dipissä ja leuanvedossa. 70 kilolla tuli dipissä ykkönen ja leuanvedossakin 45 kilolla pari tiukkaa toistoa, molemmat jonkinlaisia ennätyksiä toisaalta. Selkäliikkeet kulkivat hyvin ja riuhtominen oli kevyttä, mitä nyt tietysti tuo joku lihas (en varmasti oikein tiedä mikä) otti osumaa. Olisi pitänyt jättää leikki siihen, mutta päädyin tekemään vielä pystypunnerrusta 36 kiloisilla jonka jälkeen puhalsin pelin poikki. Kädet jäivät tällä erää treenaamatta, mutta näin se vaan välillä menee.



Yläkroppa VOIMA 1 (28)

  • 1. Penkki kp   53,5kg   3x4-5
  • 2. Dippi   60-70kg   3x1-4
  • 3. Pendlay-Row   86kg   3x5
  • 4. Leuanveto VO   40-45kg   3x2
  • 5. Ylätalja VO   120kg   2x6
  • 6. Pystypunnerrus kp   36kg   3x6

90 minuuttia.



   Nyt toivotaan parasta ja pelätään pahinta.






And as always.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti