maanantai 23. helmikuuta 2015

Hyvää ja huonoa




   Joo hengissä kyllä ollaan vaikka hetkeen en ole mitään tarinoinut tänne. Eipä noista kevennystreeneistä jaksa mitään kirjoittaa, koska ne on sellaista pakkopullaa mitkä täytyy nyt vaan kahlata läpi. Syttyminen treeneihin on ollut minimaalista ja tekisi jopa mieli sanoa, että on vituttanut käydä heilumassa tuolla tavalla :/ Mietin jopa, että olisin voinut jo tänään aloittaa treenaamaan kovaa ja jättää kevennyksen kesken. Mutta sitten muistin kuinka hyviä tuloksia sain viime kevennyksen jälkimainingeista vaikka näistä samoista "tuntemuksista" kärsin ihan yhtälailla.

   Noista tuntemuksista voisi mainita muun muassa normaalia kovemman ärsytyksen, erittäin kovan väsymyksen ja haluttomuuden tehdä yhtään mitään. Viime viikolla nämä oireet olivat huomattavasti vahvemmin pinnalla, mutta tänään on sitten ollut jo aivan eri ääni kellossa. Jännä juttu miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja pelkästään treenejä tarpeeksi keventämällä saa maailman muuttumaan aurinkoisemmaksi.

   Tässä nyt on tämänpäiväinen treeni ja ihan mukavaa heilumista tämä oli. Voimia oli kohtalaisesti, treeni oli nopeasti paketissa eikä sinänsä vituttanut harjoituttaa kroppaa. Rupeaa siis se hermostokin osoittamaan elpymisen merkkejä...


Yläkroppa KEVENNETTY VOIMA 1+ (20)

  • 1. Penkki kp   36kg   3x5
  • 2. Dippi   30kg   2x6
  • 3. Pendlay-Row   47,5kg   3x5
  • 4. Leuanveto VO   15kg   2x6
  • 5. Ylätalja VO   65kg   2x10
  • 6. Pystypunnerrus kp   26kg   3x8
  • 7a. Hauiskääntö mutkatangolla   33kg   3x6-8
  • 7b. Skull Crusher mutkatangolla alaviistopenkillä   33kg   3x8

52 minuuttia.


   Tälle viikolle tulee kolme kevennettyä treeniä; maanantaille yläkropan kevennetty voima-päivä, keskiviikolle alakropan/vatsojen kevennetty voima-päivä ja perjantaille kevennetty yhdistetty pumppipäivä. Painot pyörivät siellä 60-70% tuntumassa normaaleista treenipainoista sarja- sekä toistomäärien ollessa suunnilleen samalla tasolla. Ja tosiaan kun normaalisti viikolle tulisi se viisi treeniä niin tämä kolmen treenin viikko entisestään tehostaa kropan palautumista. 





And As Always.







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti