maanantai 2. maaliskuuta 2015

It's time to grow!




   NONIIN HYVÄT YSTÄVÄT! Nyt on kevennys lusittu ja on aika ruveta paukuttelemaan niitä kovia treenejä sekä kasvattaa ne järkyttävän isot lihat vihdoin ja viimein tähän tuulen raiskaamaan varteen. Jotain tälläistä kun saisi aikaan niin olisin iki-iloinen ihminen....





   Kevennys oli tällä kertaa raskasta etenkin henkisesti kun ei tehnyt mieli missään vaiheessa käydä salilla heilumassa ja muutenkin kropan meno oli kuin hidastetusta elokuvasta. Hiljalleen nuo oireet kuitenkin rupesivat väistymään ja tänään oli suuri palo lähteä sinne salille hankkimaan ylläolevan kuvan kaltaisia hauismuskeleita!

   Olin yö/aamuvuorossa tänään ja pääsin liukenemaan töistä jo ennen kello kymmentä aamulla. Olisin mielelläni mennyt suoraan salille ähkimään ja puhkimaan, mutta se ei tällä kertaa valitettavasti onnistunut. Oli nimittäin salin magneettikortti kadottanut tietonsa viikonlopun aikana enkä tästä syystä päässyt sunnuntaina omatoimisesti salille lihashuoltoa tekemään! AIVAN JÄRKYTTÄVÄN ÄRSYTTÄVÄÄ! Varsinkin kun tämä on jo toinen kerta kun tämä sama temppu on sattunut omalle kohdalle. Piti tänään tosiaan odotella muutama tunti ennen kuin salille tuli henkilökuntaa ja sitten vasta paukata paikan päälle metelöimään painojen kanssa.



 
   Korvaukseksi kortin aiheuttamasta harmista sain kyllä kuukauden lisää saliaikaa. Kelpaa. En pane pahakseni.





Yläkroppa VOIMA 1 (21)

  • 1. Penkki kp   46-51kg   3x6
  • 2. Dippi   50kg   2x6
  • 3. Pendlay-Row   80kg   3x5
  • 4. Leuanveto VO   30kg   2x6-7
  • 5. Ylätalja VO   110kg   2x5-6
  • 6. Pystypunnerrus kp   36kg   3x5-10
  • 7. Skull Crusher mutkatangolla alaviistopenkillä   48-50,5kg   3x3-5
  • 8. Hauiskääntö mutkatangolla   50,5kg   3x6-8
  • 9. CoC   #1   2x6 + 1x 15sek pito

98 minuuttia.


   Olipa kaksijakoinen treeni! Penkkipunnerrus käsipainoilla esimerkiksi oli aivan älytöntä hakemista ja ensimmäinen/ainoa sarja 51 kiloisilla hantteleilla meni ihan täysin harakoille. Ei siis mitään jakoa tuossa liikkeessä ja ei pysty edes vertaamaan viimekertaiseen suoritukseen. Päätin sitten ottaan 46 kiloisilla kutosia ja yllättäen nuokin painoivat kuin kaksi pientä kääpiöpoikaa. Huoh, missäköhän vika? Toivottovasti vain jotain alkukankeutta deloadingin jälkeen.

   Sen sijaan dipissä ja leuanvedossa tuli varmaan kaikkien aikojen parhaat sarjat. Perin mielenkiintoista kuinka pari liikettä menee noin hyvin maaliin, mutta muutama liike on aivan täyttä ruskeaa tuotosta. Skull Crusherissakaan ei ollut sitten minkäänlaista jakoa ja 50,5 kiloa painoi aivan järkyttävästi. Siis aivan järkyttävästi.

Ja pssst. En pysty tietenkään lupaamaan, mutta uskaltaisin väittää, että tulevina päivinä tulee hieman enemmän päivityksiä kuin tuolta kevennysjaksolta...




And as always.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti