sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Problem solved!




   Nyt ei enää mikään (paitsi luontainen laiskuuteni tietty) voi estää uusien kirjoituksien synnyttämistä tänne, koska tietokoneeni saatiin huollettua ammattilaisten toimesta ja ongelmat ratkaistua! Perjantaina kävin hakemassa tietokoneen huollosta ja vaikka se verotti taloutta aika railakkaalla kädellä niin onhan tuo käsittämätöntä luksusta kun tietokone toimii viiveettä! First world problems, hah ;) Olin jo viime kuukausien aikana turtunut siihen, että saattoi helposti kestää se 0,5-1h kun tietokone käynnistyy nukkumatilasta ja ohjelmia avatessa/sulkiessa kerkesi tehdä vaikka mitä jännää siinä sivussa.




   Tämä Macbook Pro, jolla näitä ripulirunoja tänne väännän niin kärsi diagnoosin mukaan kovalevyvauriosta ja erittäin heikosta akusta. Kovalevyssä oli jopa ollut ihan fyysisiä vaurioita, jotka selittävät hyvin tuon koneen hitauden ja runsaan jumittamisen. Parisen kertaa on tämä päässyt putoamaan niin varmaan niillä ollut osuutta tapahtumaan. Tuo akun kunto sen sijaan ei tullut yllätyksenä, koska onhan tämä rakkine ollut minulla kohta jo sellaiset viitisen vuotta. Koneen vein huoltoon Kampin Mcareen ja päädyin tähän valintaan sen takia, että heillä on tuo ilmainen diagnoosi palvelu kun normaalisti muut yrityksen veloittavat jo tuosta toimenpiteestä sellaiset 50 euroa. 420 euroa kuitenkin kustansi koko helahoito eli ihan ilmaista tuo ei ole vaikka miten päin sitä miettisi. Akun hinta kyllä imi suuren osan tuostakin summasta :/









  Jos puhutaan muustakin kuin tietävistä koneista niin olen ollut nyt tässä parisen viikkoa lomalla/vapailla ja huomenna pitäisi palata töihin ja heti tietysti 12 tuntiseen aamuvuoroon klo 5.46. Ilmeeni onkin ollut jo hetken aikaa:




   Pärnussa käytiin viime viikolla ja oltiin Tervis Paradiis kylpylässä nelisen päivää. Treenattiin, käytiin hoidoissa, syötiin pahaa ruokaa (kylpylän ruuat), syötiin hyvää ruokaa (herkkuja) ja matkustettiin matkanjärjestäjän pikkubussilla kuin sillit purkissa. Tuossapa se reissu on käytännössä tiivistettynä :D Ihan kivaa kyllä oli mitä nyt Pärnu oli aivan järkyttävän hiljainen kaupunki noin keväällä. Tämä tosin oli tiedossa jo etukäteen eikä tälläistä hiljaisuudesta nauttivaa miestä haitannut se yhtään :)




   Treenien osalta ollaan menty koko ajan eteenpäin eikä tuolla Pärnussäkään hellitetty otetta hetkeksikään. Ihan ok sali oli muuten tuolla kylpylässä ja siellä pystyi tekemään tarvittavat heilumiset ilman pelkoa lihashävikistä. Suomen puolella oon nyt lisännyt volyymia hypertrofia-treeneissä jatkuvasti ja esimerkiski tällä viikolla Rinta/Kädet treenissä tuli yhteensä 60 sarjaa sätkimistä. Se on meikäläiselle paljon se. Voimaakin on tullut ihan hyvin ja monessa liikkeessä on tuttuun tapaan tullut otettua personal recordeja sarjoissa.

   Muun muassa kyykyssä...




   Hack-kyykyssä:




   Tässä nyt ei ole sinänsä mitään ennätyksiä, kuvasin vain kaikki työsarjat:





   Eipä siinä kait nyt tällä(kään) erää mitään muuta ole. Mie lähden nyt koluamaan noita viron kielen oppimateriaaleja läpi sillä tahtoisin kovin oppia puhumaan sitä kieltä sujuvasti. Pärnussa pärjäsin jo ihan ok perustilanteissa ja ymmärtäminen niissä tilanteissa oli yllättävänkin hyvää. Mutta kuten kaikissa kielissä tahtoo olla niin tuo kielen tuottaminen itse on monesti se vaikein osuus. No eipä siinä(kään) suhteessa muu auta kuin tehdä enemmän töitä!



And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti