tiistai 3. maaliskuuta 2015

Valmistuminen




   Käsi ylös kuka yllättyy siitä, että en herännyt tänään herätyskellon ihanaan soittoon vaan jatkoin anabolisia unia ja sen seurauksena tahtoi tulla hieman kiire iltapäivästä? Noniin, ei yhtäkään kättä noussut. Ei edes oma käsi... :/

   Kahdentoista maissa sain viimein revittyä itseni ylös tyynyn ja peiton välistä, ja siitä nopean aamupalan kautta otin suunnan salille. Kiire oli jo syntynyt ja tiesin, että nyt joutuu sykkimään ehkä hieman normaalia tiheämmällä aikataululla ja ihan miettiä ensimmäistä kertaa elämässä mitä tekee. Salilla otin kyllä sitten ihan rauhakseen kunnon alkulämmittelyt (näistä en suostu tinkimään) ja itse treeniosiossakaan en suostunut kiirehtimään vaan tein sitä tahtia kuin tahdoin. Mutta treenin jälkeen vauhti kiihtyi huomattavasti; nopea pyöräily kotiin, vettä kiehumaan hellalle, suihkuun, ruuan valmistusta, vaatteet päälle, ruuan syöntiä ja päivän eväiden laittoa. Valehtelematta alle 45 minuuttiin nämä kaikki ja viimeiset suupalat postworkout-satsista sain ängettyä naamaan vasta kotiovella!

   Jos joku ei vielä ymmärtänyt mihin oli kiire niin tuttuun tapaan näin tiistaisin on tuo viron kielen kurssi. Sinne kävi matka ja itse asiassa viimeistä kertaa! Jep, tänään pääsi kurssi loppumaan ja näin ollen voin iloisesti myöntää, että osaan nyt täydellisesti puhua ymmärrettävää viron kieltä! Vai osaanko? Hah, no en tietenkään :D Onneksi homma jatkuu jatkokursseilla heti ensi viikosta lähtien eli saan nauttia ja kiusata raihnaisia aivoja aina tuonne kesään saakka... Jihuu!




   Jostain syystä todistuksesta puuttuu arvosana. Kenties oli niin huono, että sitä ei kehdattu laittaa todistukseen? ;)



Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (21)

  • 1. Etukyykky   120-122,5kg   3x1-3
  • 2. Maastaveto   142,5kg   2x5
  • 3. Hack-kyykky   160kg   2x5
  • 4. Reisienojennukset istuen   75kg   2x10
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   167,5-170kg   2x10
  • 6. Hoover   40kg   2x60 sek
  • 7. Vatsarutistus ylätaljassa   80kg   3x8
  • 8. Pohkeet Smithissä   139-144kg   3x8-10
  • 9. Pohkeet istuen   100kg   2x6-8

99 minuuttia.


   Pienen pientä hakemista oli tämäkin treeni, samalla tapaa kuin oli eilinen. Etukyykyssä homma kaatui tänään pitkälti keksikropan heikkouteen sillä reidet kyllä olisivat jaksaneet huomattavasti isommatkin raudat, mutta keskikroppa ei. Siinä ei pahemmin auta sätkiä kun pitoa ei pötsissä ole vaan tanko tippuu auttamatta painovoiman auttamana maahan. Pitäisi keksiä joku superhieno taikatemppu millä saisi tuota pitoa parannettua etukyykkyä silmällä pitäen, hmmm. Enemmän lankkupitoa? Joku toinen staattinen liike? Etukyykyn toistojen pysäytys alhaalla pidemmäksi aikaa? What the fck?

   Noin muuten oli ihan pätevää sätkimistä koko treeni. Hack-kyykyssä tosin jäätin molemmissa sarjoissa viidennen toiston jälkeen alas kun (olemattomat) voimat päättivät ottaa hatkat kropasta. No eipä tuo haittaa, hyvää suorittamista noin muuten. Eteenpäin mennään. Vaikka väkisin. 

   On muuten aivan sanoinkuvaamattomassa jumissa KAIKKI eilen rangaistut lihat! Latsit ja selkä kauttaaltan CHECK! Rinta CHECK! Narut CHECK! Alaselkä CHECK, hahah! Hieno fiilis on tämä edelleen vaikka sattuu niin maan pirusti ;´)

   Mielenkiinnolla ja samalla pelonsekaisella kauhulla odottelen kyllä huomisen päivän tuntemuksia kropassa. Saattaa fiilikset olla jotain tämän tapaista....




   Hienoa ja viisasta hommaa(han) tämä on. Ei käy kieltäminen.




And as always.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti