tiistai 17. helmikuuta 2015

Aika rauhoittua




   Jeeps. Täysin samanlaista ponnetonta ja heikkoa yrittämistä oli tämänpäiväinen treeni kuin eilinen heiluminenkin. Mutta eipä se mitään sillä kaikki merkit viittaavat vahvasti kevennyksen tarpeeseen ja aloitankin nyt sellaisen torstain treenistä lähtien. Tämän viikon loput kolme treeniä menee keventäen ja ensi viikolla saatan tehdä vain kolme vielä sisällöltään suunnittelematonta treeniä viiden normaalin sijaan. Muuten kevennys menee samalla tyylillä kuin viimeksi; liikkeet ja sarjamäärät suunnilleen samoja, mutta treenipainot pyörivät siellä 60-70% normaaleista. Tämä sen takia, että pysyy jonkinlainen kontakti treenipainoihin ja tämä on tarpeeksi "kevyttä" heilumista, jotta keho pääsee aktiivisesti palautumaan. Viime kerralla tämä tyyli onnistui todella hyvin kun kroppa oikeasti palautui, treenifiilis palautui ja kun oli aika painaa kunnon treenejä niin eteenpäin mentiin korkojen kera.

   Kyllähän tässä on taas kohtuullisen monta viikkoa painettukin täyttä höyryä eteenpäin ja itse asiassa jopa ihmettelen, että miten ihmeessä kroppa jaksoi tällä kertaa roikkua näin hyvin menossa mukana ilman kummoisia keventämiseen viittavia merkkejä. Kalenteria kun tutkailen niin viimeksi on kevennetty joulukuun alussa puolentoista viikon ajan eli siitä on nyt sellaiset 9 viikkoa aikaa.

Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (19)

  • 1. Etukyykky   120-125kg   3x1-3
  • 2. Maastaveto   137,5-140kg   2x5
  • 3. Hack-kyykky   157,5kg   2x3-6
  • 4. Reisienojennukset istuen   75kg   2x8
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   165kg   2x10
  • 6. Hoover   40kg   2x45 sek
  • 7. Vatsarutistus ylätaljassa   80kg   3x8-10
  • 8. Pohkeet Smithissä   136,5kg   3x10
  • 9. Pohkeet istuen   100kg   2x10

85 minuuttia.


   Hackin ensimmäinen sarja oli sinänsä hauska kun jäin laitteessa ala-asentoon kolmannen toiston jälkeen kun yritys loppui kuin seinään. Ei minkäänmoista yritystä ollut ottaa sitä neljästä toistoa vaan menin helpomman kautta ja luovutin :( Kyllä ketutti niin seuraavaan sarjaan otin korjausliikkeen ja otin ne kuusi hyvää toistoa pois sieltä kuljeksimasta! Huutojen ja kunnon yrittämisen kautta. Jännä juttu miten sitä pystyy psyykkaamaan itsensä tuollaisen pienen epäonnistumisen jälkeen vielä hyvään suoritukseen.

   Etukyykyssä kokeilin ihan piruuttani 125 kiloa ja kyllähän se ylös tuli. Ei mitään kaunista, mutta kelpoa tekemistä oli. Reidet kyllä jaksaisi enemmänkin, mutta keskikropasta loppuu pito ennen sitä. 






And as always.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti