tiistai 10. helmikuuta 2015

Herkkua harvemmin




   Kuten ehkä olette huomanneet ja tulette huomaamaan niin olen hiljalleen siirtynyt tämän blogin osalta siihen, että en julkaise enää jokaisesta treenistä (turhaa ja tyhjää) päivitystä. Nyt on niin älytöntä hullunmyllyä kaikki hereillä olevat tunnit täynnä, että ei yksinkertaisesti kerkeä notkua tietokoneella yhtä kauaa kuin ennen + mikä parasta niin tämä tietokone ei ole yhtä hyvässä kunnossa kuin nuorempina päivinään. Vikoja ja hitautta on runsaasti riesana, huoh.

    Tekstejä tulee silloin kun on mielestäni jotain kertomisen arvoista, minulla on aikaa kirjoittamiseen ja olen mielestäni tehnyt keskinkertaista paremman treenin. Eli toisin sanoen tämä on viimeinen päivitykseni, koska kaikki treenini kuuluvat auttamatta sinne "Ei mihinkään"-kategoriaan :P No ei vaiskaan, eiköhän hyviä treenejä vielä muutama tule vuosien saatossa..

   Välillä tulee varmaan tiuhempaan päivityksiä, mutta välillä saattaa mennä kauemminkin. Tärkeää tässä kuitenkin on se, että TE RAKKAAT LUKIJAT käytte täällä katsomassa joka päivä monen monta kertaa, koska se antaa minulle suunnatonta voimaa, jolla jaksan paahtaa läpi harmaan kiven sekä arjen. Tämä on suoraan verrannollista siihen kun joku julkaisee facessa päivityksen, jota siunataan monen monilla tykkäyksillä sekä siitä seuraavasta onnistumisen tunteesta ;)





Alakroppa/Vatsat VOIMA 2 (18)

  • 1. Etukyykky   3x3-5
  • 2. Maastaveto   135kg   2x5
  • 3. Hack-kyykky   152,5-155kg   2x6-8
  • 4. Reisienojennukset istuen   71,25-72,5kg   2x8-10
  • 5. Reisienkoukistukset istuen   162,5kg   2x10
  • 6. Hoover   35kg   2x60sek
  • 7. Vatsarutistus ylätaljassa   80kg   3x8
  • 8. Pohkeet Smithissä   131,5-136,5kg   3x10
  • 9. Pohkeet istuen   97,5kg   2x6

108 minuuttia.

   Tällä viikolla meni muuten taas pääliikkeet vaihtoon kolmen viikon jälkeen ja tällä jipollahan pyrin siihen, että pääliikkeisiin tulisi pientä variaatiota sekä näin kroppa saisi erilaista ärsykettä. Kulmasoudun tilalle tuli Pendlay-row, penkkipunnerruksen tilalle penkkipunnerrus käsipainoilla ja takakyykyn tilalle etukyykky. Kaikki nuo vaihtoliikkeet on Pendlay-rowta lukuunottamatta vanhoja tuttuja ja oli hemmetin mukava huomata, että liikkeet sujuivat taas tauon jälkeen! Viimeksi olen tehnyt varmaan noin 6-9 viikkoa sitten penkkiä käsipainoilla ja silloin taistelin 46 kilosilla käsipainoilla kun eilen jo lämmittelyssä huomasin, että "Perkele sentään, nämähän liikkuvat oikein kunnolla!" 48,5 kilosilla otin kohtuu hyvän 3x5:sen ja mieli oli korkealla! Ensi kerralla päästään jo 51 kilosten hellään huomaan...

   Tänään taas etukyykyn parissa paukuteltiin personal recordeja oikein kunnolla ylöspäin ja päästiin uudelle kymmenluvulle jopa! 120 kilolla kohtuu hyvä kolmonen ja varaa olisi ollut ottaa enemmänkin! HEMMETIN HIENO FIILIS KUN TREENI SUJUU!! Voimaa kyllä tuntuu tulevan ikkunoista ja ovista, mutta lihasta se tuttu 0,5 grammaa vuodessa. Ja sekin jos KAIKKI on tehty aivan oikein = syöty kuin 1000 kiloinen härkä, nukutta 24 tuntia päivästä ja treenattu nukkuessa. No tälläistähän tämä on. Jatketaan takomista vaan.





And as always.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti