perjantai 13. helmikuuta 2015

Se ois taas siinä!




   Uffff. Se ois siinä. Viisi päivää on nyt treenattu (kovaa) putkeen, nukuttu kuin mikäkin kapinen koira ja käyty siinä sivussa ansaitsemassa höttöä leivän päälle. Ei kuitenkaan parane valittaa sillä itsehän päätän mitä teen ja jotkut ihmiset painavat tälläisellä rytmillä huomattavasti pidempiäkin aikoja. Ihmeen hyvin kyllä tämä raihnainen vanha kroppa on roikkunut mukana menossa ja tällä(kin) viikolla pistettiin ennätyksiä uusiin uomiin ja voimia jäi jopa varastoon ensi kertaa varten. Välillä se kroppa vaan osaa yllättää olosuhteista huolimatta ja painaa läpi sen harmaan kiven vaikka väsy olisi millaista  tahansa.



Selkä/Olkapäät HYPERTROFIA 5 (18)

  • 1a. Leuanveto MO   4x6-12
  • 1b. Yhden käden soutu kp   21-31kg   4x8-10
  • 2. Ylätalja kapealla kahvalla   60kg   4x10
  • 3a. Incline DB Shrugs   18,5-26kg   3x15
  • 3b. Olankohautukset selän takaa Smithissä   61,5kg   3x20
  • 4. Latsiveto ristikkäistaljassa   20-25kg   3x15-20
  • 5. Kajakkisoutu   30kg   4x8
  • 6. Takaolkapäät istuen kp   10kg   4x12
  • 7. Takaolkapääsoutu taljassa   65-75kg   3x12
  • 8. Sivuviparit kp   10kg   4x12
  • 9. Pystysoutu tangolla   41-43,5kg   2x7-12
  • 10. Pystypunnerrus kp   21-31kg   6x6-12

84 minuuttia.


   Hyvää settiä oli tämä treeni. Poikkeuksellisesti en ottanut aamuvuoroon salikamoja mukaan kuten olen viimeaikoina tehnyt vaan tulin kodin kautta välipalalle ja vasta siitä salille ähkimään. Pikkasen banaania naamariin ja antamaan selkäfileille sekä deltzeille kunnon kuritusta keskiajan kidutusmenetelmiä myötäillen! No ihan sellaista settiä en päässyt tänään kokemaan, mutta lähes vastaavaa kidutusta treeni oli. Ja sillä hyvällä tavalla :) Hieman meinasi kuuluisa "tuntuma" kadota kohdelihaksilta paikka paikoin kun teki mieli ryskätä painojen kanssa ja antaa vaan palaa. 

   Eilinen treeni muuten meni aika hemmetin tehokkaasti perille raajoihin! Olin hieman pettynyt aamulla kun ei oikein tuntunut mitään sen kummempaa kolotusta/DOMSseja jaloissa, mutta uskomattomalla tavalla ne on tässä päivän mittaan menneet alati kipeämmiksi ja tunnottomiksi.Vaikka DOMSsit eivät todellakaan ole se ainoa merkki onnistuneesta treenistä niin itse annan sille vieläkin todella paljon painoarvoa. 

   Pohkeille tein erittäin kovaa settiä (kuten kuuluukin) ja jonkinlaiset viirut sinne ilmestyi treenin jälkeen...





   Huomenna on muuten Voimapuodilla voimanostokisat ja sen vuoksi on sali suljettu meiltä normipulliaisilta sen aikaa kun isot pojat ottavat isoja rautoja. Onneksi tulee tuo Pietarin matka sopivasti niin ei tarvitse välittää tuosta tahi miettiä mitä tekisi. Olisin kyllä todella mielelläni mennyt katsomaan noita kisoja kun tutussa ympäristössä olisivat olleet....






   Jes eipä siinä mitään. Huomenna on aikainen herätys ja matka kohti Venäjää voi alkaa. Palataan asiaan ensi viikolla olettaen siis, että meitä ei ole myyty orjiksi, ryöstetty tai muuten vaan jätetty kadunojaan mätänemään...



And as always.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti