keskiviikko 13. toukokuuta 2015

(The New) Voimapuoti Gym




   Vanha Voimapuoti Gym osoitteessa karvaamokuja 3 suljettiin 29.4.2015 ja uusi avattiin noin 200 metrin päähän osoitteeseen höyläämötie 12 perjantaina 8.4.2015. Alunperinhän salin piti aueta jo 4.päivä, mutta avaaminen siirtyi siitä ensiksi kuudenteen päivään ja lopulta paikka avattiin tosiaan vasta perjantaina 8.päivä. Kävin jo torstaina vaihtamassa magneettikortin uuteen, jotta pääsisin heti perjantaina töiden jälkeen katsastamaan paikkaa treenin merkeissä.

   Ainakin hemmetisti potentiaalia on tuossa uudessa paikassa ja toivottovasti työvälineet pidetään visusti kädessä vielä hetken aikaa eikä jätetä hommia puolitiehen. Olisi todella sääli jos hommaan ei nyt keskityttäisi kunnolla, koska onhan Voimapuoti Gym Pitäjänmäen seudun ainoa varteenotettava paikka treenata. Mietin juuri tuossa yksi päivä, että tässä Pitskussa on pienen alueen sisällä kaikkiaan viisi salia; Puoti, Elixia, SATS, Fitness24/7 ja Easyfit. Nuo neljä viimeistä on muun muuassa ilmapiiriltään sellaisia, että ei kiitos. Jätän mieluummin treenaamatta kuin astun noihin paikkoihin sisään. Näin omalla kohdallani siis.

   Tämä ei nyt ole mikään varsinainen saliarvostelu, koska sali on vielä aikalailla vaiheessa monen asian suhteen. Tässä nyt kuitenkin pikkasen tekstiä ja kuvia paikasta, jossa minä aiheutan tällä hetkellä pahennusta ja inhotusta.


   Sali jakautuu kahteen osioon eli ns. Voima-puolelle ja kone-puolelle. Voimapuolella on muun muassa kaksi monoliftia, reverse-hyper...




   maastavetolava...


   pari power-rackkia...



   yhteensä neljä penkkipunnerruspaikkaa (kuvassa vain kaksi)...



   ja vanhat käsipainot (11-71kg) kahvakuulineen. Uusista kromisista käsipainoista kaikkein raskaimmat ovat luonnollisesti tällä puolella. 85 kiloon saakka on raskain eli kyllä tässä saa vielä hetken treenailla ennen kuin saa hauiskäännössä tuota heilutella :)



   I'm going to get you bastard!



   Toinen isompi puoli salista on sitten ns. kone-puoli, josta yllättäen löytyy kaikki salin laitteet! En jaksa sen pahemmin lähteä erittelemään mitä Puodilta löytyy, koska tunnetusti kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :P













   Uusia kässäreitä löytyy 1 kilosta aina 55 kiloon saakka täältä kone-puolelta. Hemmetin hieno juttu, että saatiin uusia kässäreitä ja kaikista löytyy jopa vastakappale!



   Aerobisia laitteita löytyy seitsemän kappaletta.



   Miesten pukuhuoneet on jännästi ihan jossain korvessa, jonne käytännössä pääsee kuka tahansa yhteisestä rappukäytävästä (toivon todella, että tämä korjaantuu). Mutta tilaa on reilusti ja uusia oman lukon tarvitsevia kaappeja on ihan mukava määrä. Toivottovasti salin henkilökunta pitää huolen ettei jengi rupea hamuamaan näitä kaappeja jatkuvaan käyttöön! Jos näin on niin lukko poikki vaan ja kamat roskikseen.

   Suihku- ja wc-tilat ovat vielä rempassa.




   Tälläisessä miljöössä se Puoti sitten nyt asustaa! Ps. ei taida olla ihan viimeinen versio tuo tägätty voimapuoti tuossa seinässä ;)



   Pakollisen maininnan tähän loppuun ansaitsee kadun toisella puolella sijaitseva Halvan makeistehdas. Salitreenin kun on tehnyt niin ei muuta kuin 50 metrin kävely tehtaanmyymälään ja palkkarit on taattu!





   Ja meikäläisen omista treeneistä vielä sen verran, että oli pakko ottaa tähän väliin kokonainen kevennysviikko kun viime viikon treenit olivat aikamoista kuraa ja rupesi niitä ylirasitusoireita nousemaan pintaan; ärtyneisyyttä, unen saanti normaalia vaikeampaa, treenaaminen ei innosta, treenit perseestä ja ei mihinkään. Jumpat menee tutulla deload-kaavalla eli normaalit treenit normaaleilla sarjoilla ja liikkeillä, mutta painot ovat noin 60-70%.




And as always.




 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti