tiistai 30. kesäkuuta 2015

Vaikea päätös




   Nyt on pakko ottaa tässä välissä järki käteen ja painaa stop-nappia yhden tietyn seikan vuoksi. On nimittäin tuon oikean polven kipu noussut sellaiseksi, että ei tahdo pyöräily tahi rappusten nouseminen ilman pientä vihlovaa kipua onnistua! En nyt kuitenkaan usko, että tässä on kyse mistään kovin vakavasta hommasta vaan tuo polvi on yksinkertaisesti vain ärtynyt ja ilmoittelee itsestään sitten kivun kautta. Esimerkiksi tänään alakropan voimatreenistä ei tahtonut kyykyn osalta tulla yhtään mitään kun ei ensinnäkään ollut sitä luottoa polvea kohtaan ja toiseksi kipua oli selvästi ilmassa. Kolmisen työsarjaa kahlasin kyykyssä lopulta läpi ja sitten oli pakko puhaltaa peli poikki etureisiliikkeiden osalta kun vipuvarsiprässi tuntui todella epämiellyttävältä polvessa :( Harmittaa jättää jotain kesken, mutta ehkä se vaan on parempi näin päin. Viisaampaa puhaltaa peli poikki nyt hetkeksi kuin kärsiä koko loppu treeniura paskoista polvista...

   Uskon kyllä, että saan tuon v*ttuilevan polven huomattavasti paremmaksi kun en rasita sitä liikaa, teen venyttelyä sekä muuta lihashuoltoa runsaasti ja keskityn niissä muutamassa etureisiliikkeessä joita tulen tekemään niin polvia säästäviin tekniikkoihin. Hieman on avoinna vielä miten tästä eteenpäin edetään jalkojen osalta ja mitä liikkeitä eritoten etureisien kohdalla pystyy/kannattaa sitten tehdä. Todennäköisesti varovaisesti jonkinlaista kyykkyä ja reisienkoukistuksia siihen päälle, takareisiä sitten enemmän kurittaen.

   Näin etukäteen mietittynä ei välttämättä ole ollenkaan huono juttu näin pakon kautta priorisoida taka-akselistoa, koska se on allekirjoittaneella ja noin 99% treenaavasta väestöstä etuosastoa usein huomattavasti jäljessä ;) Kasvatetaan sitten hemmetinmoiset roikkuvat Alepan kassit tuonne perseen alle jos etureisiä ei pääse täysillä möyhentämään!!?!??!


Meijeriin tutustuminen jatkuu


   Viime viikolla pääsin neljä kertaa treenaamaan Mayorsille ja hiiren hiljaa rupeaa paikka tulemaan tutuksi. Onhan tuo nyt aivan eritason paikka kuin missä on koskaan tullut treenattua enkä ihmettele yhtään miksi niin suuri osa Suomen huippuja on tuolta salilta noussut tai sinne päätynyt treenaamaan.  On laadukkaita laitteita, on riittävästi käsipainoja, on riittävästi levypainoja, on erilaisia tankoja, on saunaa, on vessoja runsaasti, on venyttely-aluetta, on putkirullia, on hierontaa, on lisäravinnemyymälää, on ties mitä!

   Henkilökohtaisesti meikäläistä kiinnostaa Mayorsilla ennen kaikkea jalkalaitteet. Sinänsä harmi, että nyt on pakko himmailla etureisien osalta liikkeitä, koska Meijerillä on kaikkea kivaa, jolla saa monipuolistettua reisien treenaamista. 

   Perjantaina pääsin kokeilemaan muun muassa Hammer Strengthin tälläistä V-Squat laitetta. Tuntui todella hyvältä etureisissä kun keskittyi tekemään työtä niillä, mutta jostain syystä vasen puoli alaselästä veti AIVAN lukkoon ja oli pakko vetää kymmenisen minuuttia happea. Jännä tunne kun osa selästä menee todella kovaksi ja portaita ei tahdo päästä ylös...




   Kraftwerkin vaakaprässissä ja Flexin takareisikoukistuskoneessa tein liikepareja lyhyillä palautuksilla ja ihan hyvältä tuntui. Vaakaprässi tuntui luonnollisesti hieman oudolta ja sopivien painojen hakemista oli ilmassa. Tuo reisikoukistuskone taas oli yllättävänkin hyvä kapistus! 




   Reisienkoukistus maaten-kone löytyy myös ja se jos jokin tuntui hyvältä takareisissä! Ensimmäistä kertaa kokeilin tiistaina tätä ja nousin joka kerta iloisena laitteesta pois kun oli saanut niin hyvän poltteen sekä jännityksen takareisiin tässä.






   Tämä Kraftwerkin lähentäjä-kone sen sijaan ei ollut yhtä hyvä mielestäni kuin esimerkiksi Puodilla on. Laite ei tunnu ollenkaan luonnolliselta ja loppuvaihe on jotenkin könkön tuntuinen.

   Ja joo. Treenaan kyllä tällä naisten laitteella! Naurakaa vaan :D (Tällekin on kuitenkin tarkoituksensa...)



   Pohjelaitteet ansaitsevat erityismaininnan ja kätevästi nämä kaikki neljä löytyvät samasta paikkaa yläkerrasta. Jos näillä ei saa kaikenmaailman superkiertohapotuspumppivoimajättiläissarjoilla pohkeita kasvamaan niin sitten ei saa millään! Veikkaan, että näitä tulee hakattua tulevaisuudessa jonkin verran....







   Jepujee. Eipä siinä kummempaa. Tappion kautta voittoon vai mitenkä se oikein menikään ;) Palataan asiaan taas!


   Tässä näin teille loppuun asti scrollailleille vielä pientä makupalaa kyykkyvideon muodossa. Nyt kun tuota katsoo niin ei välttämättä ole ihme miksi oikea polvi ei tykkää meikäläisestä... :/












And as always.




   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti