torstai 18. kesäkuuta 2015

Järki päässä (kerrankin)




   Eilen olisi ollut ohjelman mukainen treenipäivä rinnan sekä käsien merkeissä, mutta KERRANKIN osasin käyttää niitä vähäisiä älynlahjoja, jotka minulle on suotu. Tajusin nimittäin jättää treenin pois, koska työpäivän jälkeinen pieni ohjelmanumero venyi aatellusta tunnista reiluun kahteen ja puoleen tuntiin. Tuon jälkeen jos olisin raahautunut salille niin olisin päässyt nukkumaan ehkä siinä klo 23-01, joka ei olisi ollut kovin bueno juttu sen takia, että herätys oli asetettu töitä varten jo klo 3.45. Nyt sain kuitenkin nukuttua ihan hyvät sellaiset 6-7 tuntia, jonka myötä selvisin niin työpäivästä kuin tämänpäiväisesta humppapumppa-treenistä vähintään kelvollisesti läpi.

   Eilisen tekemättömän treenin agendan jaoin kahdelle seuraavalle treenille niin, että tänään tuli veivattua tissejä alakropan sekä vatsojen lisäksi ja huomenna tulee tumputettua taas käsiä selän ja tykinkuula-olkapäiden kanssa. Eipä ole muuten tullut tehtyä miesmuistiin tissejä samassa treenissä jalkojen kanssa, vähintäänkin outoa oli!

   Ihan pätevää meuhkaamista oli tämä ensimmäinen yhdistetty treeni. Rinnalle vähän raskaampia punnerruksia alkuun ja loppuun pientä pumppivoittoisuutta. Jalkojen osalta taas päädyin ottamaan taka-akselistoa hieman enemmän sillä verukkeella, että ne ovat todella säälittävät ja tarvitsevat vähintään 20 kiloa lisää ennen kuin kehtaa sanoa omistavansa takareiskat. Ja muutenkin tuo oikea polvi on ruvennut lagaamaan eikä se tahdo tehdä yhteistyötä käskyttäjänsä kanssa vaan antaa ikäviä kipusignaaleja silloin tällöin. Ei kuitenkaan mitään vakavaa. Vielä.





Alakroppa/Vatsat + Rinta Hypertrofia 3+4 (36)

  • 1. Takareisikoukistus maaten   45kg   4x12
  • 2a. Voimapyörä   3x6   (seisten niin monta kuin vaan tuli)
  • 2b. Lähentäjät   120kg   3x15
  • 3a. Reisienojennukset istuen   40kg   5x12   SUPER
  • 3b. Reisienkoukistukset istuen   105kg   5x12   SUPER
  • 4a. Takareidet roikkuen   3x8   SUPER
  • 4b. Vatsarutistus ylätaljassa   60kg   3x12
  • 5. Penkki kp vuorokäsin   26-46kg   4x4-8
  • 6. Vipuvarsivinopenkki   60-120kg   4x4-12
  • 7a. Vinopenkki tangolla   50kg   3x10
  • 7b. Peck-Deck   6-taso   3x8
  • 8. Pohkeet istuen   75kg   60 toiston RP + triplapudotus (75-20kg)
  • 9. Pohkeet Smithissä   91,5kg   4x12

103 minuuttia.


   Ei edes mennyt kovin kauaa tässä treenissä vaikka en mitään kiirettä alkavan juhannuksen kunniaksi pitänytkään. Pohkeet menivät aikamoiseen tönkköpumppiin enkä oikein malta odottaa millaista vaappumista on luvassa huomenna niiden osalta! Jännä juttu muuten miten jalkapohjat väsyvät ennen pohkeita ja vievät parhaimman terän keskittymiseltä ihan pelkästään kivun takia... Kengissä vikaa?



   Tiistain alakropan voimatreenissä otin ehkä hieman yllättäen muutamia PR:iä. Maastavedossa tuli otettua 170 kilolla 2x5, prässissä muistaakseni 395 kilolla jotain kutosta tai kasia ja muutenkin siellä täällä pientä rajojen puskemista. Siis tässähän ei normaalisti olisi mitään ihmeellistä, mutta nyt kun on tämä pieni rasvatalkoo käynnissä (tänään kärsitään viimeinen päivä) ja itse treenissä ei ollut mikään mahtiolo + se kuuluisa pieni nälkä oli kiusana....

   Ja onpa ihan näyttää liikkuvaa kuvaa ennätyksistä tällä kertaa! Mää ei ole mikää valehtelija nääs :D !






   Mutta tosiaan. Vielä tämänpäivän kärsin liikalihavuuden aiheuttamasta dieetistä ja sitten olisi sekin kahden ja puolen viikon kakka kärsitty pois alta. Ihan hyvin on paino pudonnut ja nyt ollaan ns. selvillä vesillä. Ei kuitenkaan auta seuraavan neljän päivän (VAPAAPÄIVÄN) syödä ihan mitä tahansa kaksin käsin, koska ne kilot tulevat heti takaisin. Vähintään nesteen muodossa jos ei muuta.

   Palataan asiaan kuitenkin vielä huomenna jos vaan millään kerkeän helliä teitä runosuonellani. Mielenkiintoinen teksti olisi luvassa mahdollisine kuvineen! Juhannuksen viettoon pitäisi nääs lähteä siinä puolenpäivän aikaan ja sitä ennen käydä vielä vetäisemässä tämän viikon viimeinen humppapumppapumppi-treeni. Saattaapi tulla pieni kiire vain :( Onneksi olen nyt hyvin aamurytmissä neljän tehdyn aamuvuoron myötä joten en usko, että unen saaminen tänään on mikään ongelma. Varmaan kello 21.00 olen kanttuvei jo! Mahtavuutta!





And as always.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti